i5 4460 İşlemci ile RX 570 Uyumlu mu?

Daha fazla  
Merhaba 1000TL bütçem olduğu için RX570 almak istiyorum.

Anakart: asus h81m-e
İşlemci: i5 4460 3.20 Ghz
RAM: 8 GB DDR3
PSU: 500W 80Plus
Daha önceki konumda işlemciye uyduğunu söylediler fakat anakartımı yazmayı unutmuştum. Asus h81m-e sizce uyar mı? Bir çok internet sitesinde uyduğu yazıyor genede emin olmak istedim buradan.
Eğer uyuyorsa 4 GB mi 8 GB versiyon mu alayım? FPS farkı ikisinde de aynı.

Lütfen yazdıklarımdan başka önerilerde bulunmayın teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba 1000TL bütçem olduğu için RX570 almak istiyorum.

Anakart: asus h81m-e
İşlemci: i5 4460 3.20 Ghz
RAM: 8 GB DDR3
PSU: 500W 80Plus
Daha önceki konumda işlemciye uyduğunu söylediler fakat anakartımı yazmayı unutmuştum. Asus h81m-e sizce uyar mı? Bir çok internet sitesinde uyduğu yazıyor genede emin olmak istedim buradan.
Eğer uyuyorsa 4 GB mi 8 GB versiyon mu alayım? FPS farkı ikisinde de aynı.

Lütfen yazdıklarımdan başka önerilerde bulunmayın teşekkürler
Dostum aynı işlemci bende var. İki hafta önce bende bu işlemciye RX 570 taktım, takır takır hiç darboğaz yemiyorum. Fakat işlemciye accayip yük bindiren oyunlarda bir miktar yaşıyorsun. Örnek olarak Battlefield 1, Ekran kartı 80 FPS'e çekmeye çalışınca işlemci yetişemediği için bunu 60'a felan geriletebiliyor. Fakat bu örneğim kafanı karıştırmasın, sadece belirli çok az bir oyunda çok az birşey darboğaz yersin, hissedilmeyecek derecede. Bende RX 570'in 4GB'lik versiyonu var fakat benim RAM'im 12. Şuan çoğu oyun için 4 GB VRAM yetecektir fakat ileriye dönük olsun dersen 8GB'lik versiyonunu alabilirsin.

Dostum aynı işlemci bende var. İki hafta önce bende bu işlemciye RX 570 taktım, takır takır hiç darboğaz yemiyorum. Fakat işlemciye accayip yük bindiren oyunlarda bir miktar yaşıyorsun. Örnek olarak Battlefield 1, Ekran kartı 80 FPS'e çekmeye çalışınca işlemci yetişemediği için bunu 60'a felan geriletebiliyor. Fakat bu örneğim kafanı karıştırmasın, sadece belirli çok az bir oyunda çok az birşey darboğaz yersin, hissedilmeyecek derecede. Bende RX 570'in 4GB'lik versiyonu var fakat benim RAM'im 12. Şuan çoğu oyun için 4 GB VRAM yetecektir fakat ileriye dönük olsun dersen 8GB'lik versiyonunu alabilirsin.
sağol dostum amazon'dan 8gb lik msi versiyon 980Tl 4gb Saphire 850 Tl ikisinden birini alıyorum :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı