M Muhhibbi Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #1 Intel i5 4460 işlemci stok Intel fan ile yük altında 90-95 dereceleri görüyor, macununu yeni değiştirdim artric MX-4 ile kasa içi fan akışına iyi.
Intel i5 4460 işlemci stok Intel fan ile yük altında 90-95 dereceleri görüyor, macununu yeni değiştirdim artric MX-4 ile kasa içi fan akışına iyi.
KS KS M Muhhibbi Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #11 AKINCILAR dedi: O işlemci için yeterli. Ofis bilgisayarım max 40 dereceyi geçmiyor stock fan ile. Genişletmek için tıkla... AKINCILAR dedi: O işlemci için yeterli. Ofis bilgisayarım max 40 dereceyi geçmiyor stock fan ile. Genişletmek için tıkla... Gta 5 forza cs go gibi oyunlarda alıyorum bu sıcaklığı Eskilerdenn dedi: Macunu iyi sürdüğüne emin misin ? Genişletmek için tıkla... Eminim, fanda tam oturdu fakat yine bir değişiklik yok Artı 0 Eksi
AKINCILAR dedi: O işlemci için yeterli. Ofis bilgisayarım max 40 dereceyi geçmiyor stock fan ile. Genişletmek için tıkla... AKINCILAR dedi: O işlemci için yeterli. Ofis bilgisayarım max 40 dereceyi geçmiyor stock fan ile. Genişletmek için tıkla... Gta 5 forza cs go gibi oyunlarda alıyorum bu sıcaklığı Eskilerdenn dedi: Macunu iyi sürdüğüne emin misin ? Genişletmek için tıkla... Eminim, fanda tam oturdu fakat yine bir değişiklik yok