i5 4460 mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

UniqueWir

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 4460
GT 730
12GB RAM
Meslek
Öğrenci
RAM
12 GB
Ekran kartı
Intel HD 4600
Anakart
Lenovo
Merhaba abilerim ablalarım kaç gündür kafayı yiyorum mavi ekrandan bir HDD yüzünden onu yapıyorum kernel data çıkıyor onu yapıyorum bu çıkıyor şu anda yedim mavi ekran mimdump dosyalarımı aylaştım ve format atmak istemiyorum açıkçası çünkü önemli dosyalarım var ve yedeklencek bir boyutta değil 180 190 GB'lardan bahsediyorum Windows'u sıfırla deneyeceğim tabii dosyalarımı sakla ayarlarıyla sistem dosyalarımmı hasarlı mı veya zaramı gördü bilmiyorum bu sistemi kullandımdan beri peşimi bırakmıyor bu mavi ekran belası = mimdump odsyalarımın link i Minidump.rar

Son düzenleme:
1 dump dosyası: 061223-50078-01
Hata veren dosya vgk.sys
RAM testi yap, Windows veya Valorant ile ilgili bir güncelleme varsa hemen yap.
2. dump dosyası: 061823-63718-01
Hata veren vgk.sys
Görüyorum ki Windows sürümün eski güncellemelerin açık olduğundan emin ol.
3.dump dosyası: 062423-58515-01
Hata: KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR
Bilgisayarını güncelledikten sonra HD Tune HDD Sentinel gibi yazılımlarla diskini kontrol et bad sector olabilir eğer diskinde sorun yoksa komut istemini yönetici olarak çalıştır aşağıdaki kodu yazıp enter a bas.

Kod:
sfc /scannow

Sonucu buraya yazarsın.

Hata veren dosya vgk.sys
Hata veren vgk.sys
Bilgisayarını güncelledikten sonra HD Tune HDD Sentinel gibi yazılımlarla diskini kontrol et bad sector olabilir eğer diskinde sorun yoksa komut istemini yönetici olarak çalıştır aşağıdaki kodu yazıp enter a bas.

Kod:
sfc /scannow

Sonucu buraya yazarsın.

Abi cevapların için çok teşekkür ederim ben illalah ettim Windows'u sıfırladım (format atmadım ) şu anlık sıkıntı yok ama inşallah bir şey olmaz Windows dosyalarımda bir şey vardı sanırım programları yüklerim testleri yapacağım en kısa sürede.

Hata veren dosya vgk.sys
Hata veren vgk.sys

Kod:
sfc /scannow

Sonucu buraya yazarsın.

Abi bir de bir sorumda olacakta video ve anime izlerken PC donuyor ve kalıyor şu anda da oldu driverlarımı daha hiç yüklemedim yükledikten sonra da düzelmezse yandım ma mavi ekran almadım çok şükür.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı