i5 4460 Oyunlarda %100 CPU Kullanımı Sorunu

Makaleler
4
Arkadaşlar 3 yıldır işlemcimi böyle kullanıyorum sorun görmedim fakat size de sorayım dedim. Oyunlarda GPU %100 sabit çalışıyor fakat bunun yanında işlemcim de Afterburner'dan baktığımda böyle inişli çıkışlı atıyorum 1 saniye 70'de, diğer 2-3 saniye 100'de falan. Darboğaz mı söz konusu anlayamadım.

Son düzenleme:
Hangi oyunda oluyor ? 4460 R9 380'i çok rahat beslemesi gerekiyor. Son zamanlarda oldu dediğinize göre virüs veya arka plan uygulamaları sebep olmuş olabilir.

Hangi oyunda oluyor ? 4460 R9 380'i çok rahat beslemesi gerekiyor. Son zamanlarda oldu dediğinize göre virüs veya arka plan uygulamaları sebep olmuş olabilir.
Yok yanlış anlamışsınız 3 yıl oldu sistemi toplayalı 3 yıldır böyle. GPU 100 ise CPU da o civarlarda dolaşıyor ama oyunlarda fps düşüşü veya GPU da kullanım düşüşü olmuyor. Bir sorun teşkil ediyor mu peki ? Darboğaz söz konusuysa normalde işlemci kullanımı oyunlarda yüzde kaç olmalı?

Oyun performansında sorun yoksa çok ağır oyunlar dışında işlemciniz ortalama olarak yüzde 65-80 arası kullanılması gerekir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…