i5 4460 Oyunlarda %100 CPU Kullanımı Sorunu

Makaleler
4
Arkadaşlar 3 yıldır işlemcimi böyle kullanıyorum sorun görmedim fakat size de sorayım dedim. Oyunlarda GPU %100 sabit çalışıyor fakat bunun yanında işlemcim de Afterburner'dan baktığımda böyle inişli çıkışlı atıyorum 1 saniye 70'de, diğer 2-3 saniye 100'de falan. Darboğaz mı söz konusu anlayamadım.

Son düzenleme:
Hangi oyunda oluyor ? 4460 R9 380'i çok rahat beslemesi gerekiyor. Son zamanlarda oldu dediğinize göre virüs veya arka plan uygulamaları sebep olmuş olabilir.

Hangi oyunda oluyor ? 4460 R9 380'i çok rahat beslemesi gerekiyor. Son zamanlarda oldu dediğinize göre virüs veya arka plan uygulamaları sebep olmuş olabilir.
Yok yanlış anlamışsınız 3 yıl oldu sistemi toplayalı 3 yıldır böyle. GPU 100 ise CPU da o civarlarda dolaşıyor ama oyunlarda fps düşüşü veya GPU da kullanım düşüşü olmuyor. Bir sorun teşkil ediyor mu peki ? Darboğaz söz konusuysa normalde işlemci kullanımı oyunlarda yüzde kaç olmalı?

Yok yanlış anlamışsınız 3 yıl oldu sistemi toplayalı 3 yıldır böyle. GPU 100 ise CPU da o civarlarda dolaşıyor ama oyunlarda fps düşüşü veya GPU da kullanım düşüşü olmuyor. Bir sorun teşkil ediyor mu peki ? Darboğaz söz konusuysa normalde işlemci kullanımı oyunlarda yüzde kaç olmalı?
Oyun performansında sorun yoksa çok ağır oyunlar dışında işlemciniz ortalama olarak yüzde 65-80 arası kullanılması gerekir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı