H himm3t Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #1 RAM 8 GB Ekran kartı R7 370 Anakart GA-H97M-D3H İşlemci i5-4460 Oyunu indirdim, kurdum fakat oyuna aşırı yavaş giriyor ve yükleme ekranında kalıyor. Ayarlar, oyna falan olan kısım gelmiyor. Çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2022
Oyunu indirdim, kurdum fakat oyuna aşırı yavaş giriyor ve yükleme ekranında kalıyor. Ayarlar, oyna falan olan kısım gelmiyor. Çözümü nedir?
Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #2 Aşırı yavaş girmesinin sebebi HDD kullanmanız olabilir mi ? Belitrmemişsiniz ama HDD mi SSD mi kullanıyorsunuz ? Artı 0 Eksi
Aşırı yavaş girmesinin sebebi HDD kullanmanız olabilir mi ? Belitrmemişsiniz ama HDD mi SSD mi kullanıyorsunuz ?
KS KS H himm3t Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #3 Chessboy dedi: Aşırı yavaş girmesinin sebebi HDD kullanmanız olabilir mi ? Belitrmemişsiniz ama HDD mi SSD mi kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... HDD kullanıyorum ondan kaynaklı mı dersiniz? Diğer oyunlarda bu tarz bir şey olmuyordu. Artı 0 Eksi
Chessboy dedi: Aşırı yavaş girmesinin sebebi HDD kullanmanız olabilir mi ? Belitrmemişsiniz ama HDD mi SSD mi kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... HDD kullanıyorum ondan kaynaklı mı dersiniz? Diğer oyunlarda bu tarz bir şey olmuyordu.
Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #4 himm3t dedi: HDD kullanıyorum ondan kaynaklı mı dersiniz? Diğer oyunlarda bu tarz bir şey olmuyordu. Genişletmek için tıkla... HDD genelde çok yavaş ve geç açıyor ama ekran donuyorsa ona bir şey diyemem. Artı 0 Eksi
himm3t dedi: HDD kullanıyorum ondan kaynaklı mı dersiniz? Diğer oyunlarda bu tarz bir şey olmuyordu. Genişletmek için tıkla... HDD genelde çok yavaş ve geç açıyor ama ekran donuyorsa ona bir şey diyemem.