İ5 4460 R9 270X Sistem Toplama

Hayrettin01

Hectopat
Katılım
27 Eylül 2015
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2000 2100 TL Bütce bu pc yi alacam. İşe yarar mı ? 3/4 yıl götütr mü bu arada benim monitör 720p kalite ve sadece vga girişi var. Kartta vga girişi yok nasıl bişey alırsam bu sorunu çözebilirim ? Şimdiden teşekkürler..

yRM0mN.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa olarak o ürünü alma kardeşim. O kasanın tek özelliği cooler master olması. Malzeme kalitesi ve içindeki psu gerçekten kötü. Xigmateg Asgard Pro yada Xigmatek Asgard 381 almanı tavsiye ederim. Eğer bütçeni biraz aşabilirsen bu sistem daha iyi olur. Eğer aşamam diyorsan o kasayı dediğim ürünlerle değiştir.
Ara Toplam1.820,67 TL
Toplam KDV327,72 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.148,39 T
[TBODY] [/TBODY]
 
Sisteminizi satın alabilirsiniz. Gayet iyi bir sistem. Kutu içerisinden DVI girişini VA girişine çeviren bir aparat çıkıyor. Çıkmasa bile uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı