NisanciM
Hectopat
Daha fazla
Selamlar, elimde büyük hevesle bir zamanlar topladığım sistemim var;
İ5 4460 Haswell işlemci,
H97-g43 MSI anakart,
8GB(1600mhz) GSKILL Ripjaws ram,
Thermaltake Commander 700W Kasa,
Asus R9 285 Strix Oc. ekran kartı,
ASUS PCE-N15 300MBPS kablosuz PCI-E kartı,
ASUS DRW-24FIST,
WD 3.5 1tb Caviar blue hdd,
Viewsonic Vx2363smhl-W led ips monitör,
Ayrıca ekipman olarak;
Gxt340 7.1 Gaming headset,
CMstorm Devastator klavye mouse set(Mavi ledli),
Qck orange+ mousepad,
Sistemim budur askerlik görevimi yaptığım için satıyorum, ürünlerin garantileri vardır 29.05.2015 tarihinden itibaren 2 yıldır halen 1 senesi varmış be. Kasanın içi ferah ve masmavi 3 adet fan var içerisinde, elimde akıllı telefonum olmadığından ilk aldığım zamanlardaki fotoğraflardan birini koydum birkaç fotoğraf daha var elimde ama içerisinde yemeklerde olduğundan kimsenin günahına girmeyelim.
Şimdiden alacak olan kişiye hayırlı olsun, 3.800 liraya geldiydi bana zamanında şu an 2900 lira gibi bir rakam düşünüyorum, takas ve parça satışı yapmıyorum malum hava izni çok uzun bir süre değil, iyi sosyaller.
İ5 4460 Haswell işlemci,
H97-g43 MSI anakart,
8GB(1600mhz) GSKILL Ripjaws ram,
Thermaltake Commander 700W Kasa,
Asus R9 285 Strix Oc. ekran kartı,
ASUS PCE-N15 300MBPS kablosuz PCI-E kartı,
ASUS DRW-24FIST,
WD 3.5 1tb Caviar blue hdd,
Viewsonic Vx2363smhl-W led ips monitör,
Ayrıca ekipman olarak;
Gxt340 7.1 Gaming headset,
CMstorm Devastator klavye mouse set(Mavi ledli),
Qck orange+ mousepad,
Sistemim budur askerlik görevimi yaptığım için satıyorum, ürünlerin garantileri vardır 29.05.2015 tarihinden itibaren 2 yıldır halen 1 senesi varmış be. Kasanın içi ferah ve masmavi 3 adet fan var içerisinde, elimde akıllı telefonum olmadığından ilk aldığım zamanlardaki fotoğraflardan birini koydum birkaç fotoğraf daha var elimde ama içerisinde yemeklerde olduğundan kimsenin günahına girmeyelim.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: