Merhaba arkadaşlar Vatan Bilgisayar'dan böyle bir sistem topladım. Donanım konusuna pek hakim sayılmam bu sebeple bu sistem size göre nasıl? Bu fiyata daha iyisi olabilir mi ya da benzer performansta daha ucuza da toplanılabilir mi? İşlemci konusunda da AMD FX 6350 düşündüm ama kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar Vatan Bilgisayar'dan böyle bir sistem topladım. Donanım konusuna pek hakim sayılmam bu sebeple bu sistem size göre nasıl? Bu fiyata daha iyisi olabilir mi ya da benzer performansta daha ucuza da toplanılabilir mi? İşlemci konusunda da AMD FX 6350 düşündüm ama kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Birincisi Bileşenlerinizi Everest markaya emanet etmenizi önermem ardından ne için kullanacak sınız sistemi onu belirtirseniz ona göre cevaplar verebiliriz.
Önerebileceğiniz her marka kasaya varım. Kullanma amacım da oyuna yönelik, oyunları 1080p de ultra veya high grafiklerde 30fps üzerinde oynama düşüncem var.
Ayrıca en son masaüstü bilgisayarı 2006 senesinde toplamıştım o yüzden sadece flat monitör kullandım, monitör konusunda da yardıma ihtiyacım var.
Kesinlikle bu sistemi öneriyorum. Sadece kasa eksik. Kasa olarak zalman r1 600le öneririm Sinerji Bilgisayar'da olmadığı için sepete eklemedim. İsterseniz Rc-k350'yide tercih edebilirsiniz.
Anakart ve Kasa olarak bunlarda karar kıldım fakat sorum şu olacak. Bu anakart micro ATX, bu kasayla uyumlu olur mu ve de üzerine takılacak r9 380 ekran kartı, i5 işlemci vb. bileşenler için ideal midir?