i5 4460 - RX 570 sistem Red Dead Redemption 2 ve Cyberpunk 2077 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

beyza0604

Decapat
Daha fazla  
RAM
12 GB
Ekran kartı
AMD Radeon RX570 8 GB
İşlemci
i5 4460
Intel Core i5 4460 3.20 GHz
12 GB RAM
RX 570 8 GB

PC oyunları açar mı bilemedim. Low'da bile oynasam yeterli aslında. Açar mı sizce?

birde uygun fiyatlı ssd arıyorum ne önerirsiniz

İsterseniz deneyin ama ben sonunun hüsranla biteceğini düşünüyorum eğer olurda hüsranla bitmez ise tekrar bu konudan yazın sizden ve ilk yazan kişiden özür dileyeceğim.

Hocam FSR3 kurmaz ise oynama şansı bence çok düşük ama FSR 3 ile bu FPS değerlerini yakalayabilir ona bir lafım yok.

Attığın videoda orta ayarda FSR ile 50 alıyor. Haklı olduğumu kanıtlamışsın.

İki oyunda gerekli ayarlar yapılırsa oynanır. Sadece ayarları yükseltme şansımız yok.

50 FPS akıcı geliyorsa oynasın hocam. Kimseyi haksız çıkarmak gibi bir niyetim yok zaten. Sadece RDR2 Ultra-high açar demişsin ona şaşırdım ben. İnternet kafede bile Ultra da oynayamadım ben o oyunu.

Hocam FSR 3 kuracaksa eğer konuyu açan kişi bu FPS değerlerini yakalayabilir ona bir lafım yok o iyi bir yazılım yapan kişi çok dua alıyordur her gün FPS konusunda çok büyük katkısı var tabii ki FSR 3 ile 40-50 arası bir değer yakalayabilme şansı var.

50 FPS akıcılığı tartılışır, genelde 30 FPS üstünü oynanabilir kabul ederim. RDR 2 2018 oyunu, i5 7400 ve RX 480 ile high Ultra karışık oynuyordum, FSR 3 modu dahi olmadan.

hazır indirimdeyken alıyım demiştim. bi deneyelim bakalım

Atılan videolardaa FSR 3 modu yok ve Cyberpunk'da orta ayarda 50 FPS alıyor.

50 FPS akıcılığı tartılışır, genelde 30 FPS üstünü oynanabilir kabul ederim. RDR 2 2018 oyunu, i5 7400 ve RX 480 ile high Ultra karışık oynuyordum, FSR 3 modu dahi olmadan.

Yani 60 FPS altına indiği zaman beni rahatsız ediyor çünkü kasma bariz bir şekilde kasma oluyor. 75Hz monitör var 60FPS'ye düştüğünü anlayabiliyorum FPS'e bakmadan. RX 480 ile Ultra da oynayabiliyorsan çok iyi hocam. Texture Ultra'da mı?

Atılan videolardaa FSR 3 modu yok ve Cyberpunk'da orta ayarda 50 FPS alıyor.

Vallahi hocam neredeyse 300 saat kadar RDR2 oynamış olarak söylüyorum bunu.
Sistemimde çok üst düzey değil orta ayarda bir PC
RX 6600 ve i3 12100F kullanıyorum o oyunda ilk aldığımdan beri 80 FPS üstünü göremedim üzerinede ayarları en iyi şekilde yapmama rağmen hem ekran kartımı hem işlemcimi %70-80 oranında kullandırarak aldım bu sonuclari.

Bazilari RX 570 ekran kartinin gucunden bir haberdar. Kendi bilgisayarinizi tam manasiyla kullanamadiniz herhalde ilginc.

Hocam RX570 herhalde 1650 ile yarışan bir karttı en son hatırladığıma göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…