i5 4460 sistem açılmıyor

Khannelles

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar herkese, öncelikle kendi kullandığım eski sistemimi kardeşimin bilgisayarına taktım bilgisayarı açtım fakat ekran, klavye, mouse ne ışık var ne bir şey. Her şey yerli yerinde anakartın LED'leri yanıyor kasaya bağlı olan fanlar dönüyor ama ne ekran geliyor ne de klavye ve mousenin LED'leri yanmaya başlıyor. Sistemimi takmadan önce de kardeşimin eski sistemini söküp temizleyip taktığımda da aynı sorunu yaşamıştım fakat benden önce böyle bir sorun olmadığını bilgisayarın çalıştığını söyledi. Yani eski anakart işlemci ile yaşadığım sorunu şimdi yeni anakart işlemci ile yaşıyorum ne yaptığım hakkında hiçbir fikrim yok, kablolardan eminim sizlere video veya fotoğrafla da göstereceğim kabloların yerini lütfen yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Anakart: ASUS B85M-gamer.
İşlemci: i5 4460

Bu da güç kaynağım arkadaşlar dediğim gibi öncesinde çalışıyordu, ben temizledikten sonra oldu ki bu işi yapmayı biliyorum acaba bir şeyi mi takmayı unuttum yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar edit, bilgisayar ilk defa açıldı: New CPU falan yazdı en altta da CPU over voltage yazdı ve bilgisayar kendi kendine kapandı yeni bir Power Supply mı almam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…