i5 4460 Sistem İçin PSU önerisi

Ekmek

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.

Oyuna girdiğimde aniden bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Son zamanlarda ekranında çizgiler falan oluşmaya başladı ve işlemciye aniden yük binmesi oluyor. Güç kaynağından olduğunu düşünüyorum elektrik akışını kontrolsüz sağlıyor sanırım bunun için PSU önerilerinizi almak istiyorum. 300-350 arası fiyat olursa daha iyi olur.

Sistem özellikleri:

i5 4460 işlemci.
ASUS R9 380 Gaming STRIX 4 GB ekran kartı.
Hyper 212X işlemci soğutucusu.
G.Skill ripjaw 2x4 1600 MHz RAM.
Gigabyte H97M D3H anakart.
Corsair VS550 Watt PSU.

Elindeki PSU zaten yeterince iyi bir cihaz bence başka bir sorun var FurMark testi yaparsın eğer yeterince güç alamazsa muhtemelen bilgisayarı kapatacak ekran kartı ve işlemci fanı son devirde çalışacaktır, yanlış bilgilendirme olmasın ama denemeni tavsiye ediyorum.

Ekran kartını, işlemciyi, RAM'i hepsini kontrol ettim bir problem yok ekran kartını garantiye gönderdim açılamasına aynen buradakini yazdım. Kontrol etmişler ve cevap olarak PSU kontrol etmemi yazmışlar. Boşta çalışan bilgisayarda işlemciye aniden yük biniyor ekran kartına aniden yük biniyor ekranda arasıra çizgiler belli oluyor ve ayağımla hafif kablolara değdiğimde ekran siyaha olup tekrar açılıyor.
Kimsenin önerisi tavsiyesi yok mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…