i5 4460 Sistem Mavi ve siyah ekran hataları

Cassandra27

Decapat
Merhaba, yakın zamanda PC'de Radeon WattMan hatası almaya başladım. Daha sonra konulardan çıkardığım sonuçlar ile benim problemimin PSU ile priz arasındaki kablodan olabileceği kanısına vardım ve kabloyu değiştirdim, ardından temiz bir format attım. Sonrasında WattMan hatasını bir daha almazken bu sefer sistemin Chrome, dosya yöneticisi veya başka bir faaliyette bir anda ekranı siyaha çevirmesi ve mavi ekran problemi ile karşı karşıya kaldım. Chrome'da gezinirken bir anda ekran siyah oluyor, sonrasında kitleniyor ve yeniden başlattığımda ise mavi ekran ile restart atıyor, sonrasında ise Windows 10 ekranı açılıyor. 0x7e hata kodunu gördüm en son. Minidump dosyalarını aldım. RAM ve HDD kontrollerim temiz çıktı bir problem ile karşılaşmadım. Forumda daha önce başka konulardaki tavsiyelere göre yola çıkıp Memtest ve HD Tune Pro uygulamalarını kullandım. Sistemim i5 4460, ASUS R9 380 4 GB, 120GB SSD ve 500GB HDD ile kullanıyorum. 2X4GB RAM, anakart ASUS H81M-P modeli, BIOS son sürüm, Windows 10 Pro kullanıyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Minidump.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…