i5 4460 sistem oyun oynarken aniden kapanmaya başladı

Efe Atalay

Femtopat
Selam arkadaşlar, FiveM oynarken sürekli hata vermeden kapanıyor ve bu daha oyuna giriş aşamasında oluyor. CS:GO üzerinde FPS değerlerim 150-200 iken şu anda, 70-90 arası oluyor. Bu olaylar dün hiçbir sorun olmamasına rağmen bugün bilgisayarı başlattığımda başıma geldi. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Sistem özelliklerim: i5-4460 işlemci 3.20GHz.
ASUS GeForce GTX 1050.
8 GB DDR3 1600 MHz hi Level.
240 GB James Donkey SSD.
320+320 Seagate HDD.
Screenshot CS:GO Sıcaklık.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar, FiveM oynarken sürekli hata vermeden kapanıyor ve bu daha oyuna giriş aşamasında oluyor. CS:GO üzerinde FPS değerlerim 150-200 iken şu anda, 70-90 arası oluyor. Bu olaylar dün hiçbir sorun olmamasına rağmen bugün bilgisayarı başlattığımda başıma geldi. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
ASUS GeForce GTX 1050.
240 GB James Donkey SSD.
320+320 Seagate HDD.
MSI Afterburner ile sıcaklık ve kullanım değerlerini paylaşabilir misin?

Sıcaklıkları kontrol edin.
Hangi uygulamayı önerirsiniz ? Yoksa görev yöneticisinden mi bakayım ?
ASUS GeForce GTX 1050.
240 GB James Donkey SSD.
320+320 Seagate HDD.
Screenshot CS:GO Sıcaklık.

Oyun içinde paylaşmanız gerekiyor hocam, konu altına resim yükleyebilirsiniz bu arada.
Konu altına gerekli olabilecek resimleri yükledim hocam.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı