i5 4460 sistem PUBG'de Crash

ottomans59

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar çok kısa bir süre vaktinizi alabilir miyim? Şimdiden çok teşekkür ederim.

İşlemci: i5-4460
Anakart: Asus H81M-C
RAM: 8 GB DDR 3
Ekran Kartı: GTX 1050
SSD: 480 GB
PUBG oyununda sürekli Crash yiyorum yardım için mail attım PC'yi aç kapat çözünülürlüğü düşür oyunu sil tekrar yükle gibi çözümler sundular ama çözüm bulamadılar. Orta ayarlarda oynamama rağmen oyun sürekli kapanıp hata raporu göndermek istiyor. Sorun benim sistemimde mi yoksa başka bir sorun olabilir mi acaba? Vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hata raporunu buraya yazabilir misiniz? Ram yetersiz kalıyor olabilir. Kullandığınız çözünürlük nedir?

GTX 1050 icin orta ayar fazla. Her seyi en düsüge alip sadece kenar yumusatmayi ultra yapin. 1080p de oynayin.

Driverler ve windowsunuz güncel mi acaba ? NVIDIA'nın 399.24 driveri ile dener misiniz birde ?
Tüm sürücüler ve windows güncel ama hala kapanıyor. Çözünülürlüğü en aşağıya çektim çözüm olmadı. Şimdi sizin dediğiniz sürücüyü indiriyorum gerçi bende şu anda 418.81 yüklü

Yen Yeni suruculerde bazen hata verebiliyor o yuzden dedim. Ben bu surucu ile sorunsuz oynuyordum o kart ile.

S
Yanliş olani indirmişsiniz. Windows 7 ve 10 icin ayri o surucu. Siz hangi windows surumunu kullaniyorsunuz ?
Sanırım sorunu çözdüm frekansları uyumayan ramler ve 1 tanesi arızalı belli bir noktada ramlerden birisi fişi çekiyor diğeri ilede ram yetmediği için kapanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…