i5 4460 Sistem Toplama

UğuR CıLızz

Hectopat
Daha fazla  
Bu sistemi almayı düşünüyorum. Diğer sistem toplama konumdan vazgeçtim ekran kartını ve ram sonradan almayı planlıyorum. Sistemin uyumsuzluğu var mı? Sonradan hangi ekran kartını almalıyım? Şimdiden teşekkürler.

@aroundtheoutside Yorumunuz için teşekkürler. Ekran kartımı alana kadar i5 4460 idare edebilirmiyim? Yani ekran kartsız bilgisayar açılır mı?

Açılır bro İşlemcinin ekran kartını kullanabilirsin.

Açılır işlemcide tümleşik bir ekran kartı var. 4460'ın içindeki İntel HD 4600 Serisi kartla Crysis 3 oynamıştım Medium-High arası yani çokta kötü bir kart değil.

@aroundtheoutside Yorumunuz için teşekkürler. Ekran kartımı alana kadar i5 4460 idare edebilirmiyim? Yani ekran kartsız bilgisayar açılır mı?
Açılır fakat ne derece oyun oynatacağı merak konusu ama işinizi görür ekran kartını aldığınızda rahat rahat istediğiniz oyunları oynayabilirsiniz tavsiyem R9 285 almanız hem 960'a göre daha ucuz ve daha performanslı o yüzden o sistemi almanız ve elinize para geçince de Asus veya Powercolor markalı bir R9 285 almanız.

GTX 960 daha performanslı, hızlarını araştırdığınızda göreceksiniz. Ayrıca Nvidia daha güncel bir karttır. Birde anakartı H81M-PLUS yapın. Ön ve arkada USB 3.0 slotları var. PLUS olmuyorsa en kötüsü H81M-C olmalı. Sonradan ekran kartı GTX750Ti falan alacaksan şimdiden işlemciyi i3 4160 yap ama iyi bir kart olacaksa i5 4460 kalmalı.

O kasaya güvenme. Şimdilik idare eder fakat ilerde güzel bir ekran kartı alınca güç kaynağı sıkıntı yaratabilir. Monitör o kadar güzel değil. Anakart ise şöyle, böyle. Bence paranı biraz daha biriktir.

Sistem iyi. O sisteme GTX 960 veya 970 yakışır. Hd 4600 grafik yongası ile belli bir yere kadar idare edersin. Zaten ekran kartı değil o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…