Arkadaşlar merhaba, tarzanca donanımım bilgim ve biraz araştırma yaparak kendime göre bir bilgisayar dizdim. (Cumartesi alacağım yalnışım var ise düzeltir misiniz?)
Amaç : Yazılım (öğreniyorum) / grafik tasarım.
Sonradan arttırabileceğim bir sistem dizdim kendi aklımca.
Ekran kartı çok kötü. Hele ki grafik tasarım ile uğraşıyorsan çok zayıf kalacaktır. İşlemciyi ben de kullanıyorum memnunum ancak işlemcim stok fanla bile yükte 40-45'i görüyor, en kötü 50 derece oluyor, bir sıvı soğutma almak gereksiz olmuş bence. Ki çarpan kilidi açık olmayan bir işlemci için gerçekten fazla.
Dostum 2100 TL'ye bundan kat kat iyi sistemler dizebilirdin. grafikçi olucaksan ileriye dönük seninde dediğin gibi ileri zamanda geliştirebileceğim bir sistem kurdum diyorsun fakat ramlar ddr3 ve ekran kartınla kolay kolay Cinema 4D - Photoshop CS6 - Sony Vegas Pro V.s v.s hepsini bi arada kullanamasın. Render yapmanda sıkıntı olur
Sıvı soğutmayı çıkartıp ve bütçeni artırıp gtx 960 almanı şiddetle tavsiye ediyorum. Ayrıca ssdsiz bilgisayar aldığın zaman "Gerçekten de yeni bilgisayar almışım." Dedirtmiyor.
Sıvı soğutmayı çıkartıp ve bütçeni artırıp gtx 960 almanı şiddetle tavsiye ediyorum. Ayrıca ssdsiz bilgisayar aldığın zaman "Gerçekten de yeni bilgisayar almışım." Dedirtmiyor.