i5 4460 Sistem Toplama

120k

Hectopat
Daha fazla  
Evet başlıkta da belirttiğim gibi topladığım bilgisayarda eksik, eksik kablo, uyumsuzluk veya sonradan çıkacak bir masraf var mı ?
(Eğer çok önemli bir şeyi unutmuşsam kusura bakmayın ilk defa bilgisayar topladım.)

Bu eski kafalı bir sistem neden kabylake i5 işlemcileri bekleyip yeni bir sistem toplamıyorsunuz.

Bu eski kafalı bir sistem neden kabylake i5 işlemcileri bekleyip yeni bir sistem toplamıyorsunuz.

Adam eski sistemi toplamaya karar vermiş, onu geçtim hali hazırda skylake varken daha ne zaman çıkacağı belli olmayan kaby lake işlemcileri hangi mantıkla beklemesini tavsiye edebiliyorsun? Belli ki bütçesi kısıtlı ve soruyorum amacın nedir?

HDD için Western Digital Blue 1 TB 7200Rpm 64Mb (WD10EZEX) tavsiyemdir aynı fiyat ama daha iyi.

Anakart için H81 modellere bios güncellemesi lazımdı i5 4.nesil takmak için onu bilmiyorum araştır yine de ama zor bir şey değil. Bilgisayarcıda vs yapılır olmazsa H97 model seç.

Neden? 2 buçuk yıl önce çıkmış işlemci kullansın akıl işi mi skylake ve kabylake fiyatı eşit gidiyor 1 2.'si lga 1151 anakartlar da güncel ve daha iyi 3.'sü 1-2 ay sonra çıkacak kabylake hadi 4 ay sonra çıktı diyelim haswell nedir?Skylake kullansın.

Kaby lake fiyatlarını atsana bakalım bi. İ5 6400 alsa 650 lira nerden baksan. Anakartta öyle olcak. Bütçe kısıtlıysa birşey diyemeyiz. Nedenini sorman lazım önce beklenecek bir durum değil. Bu zamanda bir önceki nesili seçtiğine göre bir bildiği vardır.

Bütçe belirtmemişsiniz.

Harddisk olarak seagate önermem diğer harddisk üreticilerine nazaran bozulma ihtimali daha fazla onun dışında sanrım monitörünüz var?

Beklemenin sonu yok Kaby Lake çıkacak sonra AMD Zen' i bekle diyecekler. O çıkacak sonra Intel' in yeni nesil işlemcilerini bekleyin diyecekler. Bekle bekle nereye kadar, 4. nesil sistem toplama şu an en güncel olan Skylake bir sistem topla kardeşim.

Bir bildiği var dediğin Adam ilk kez topluyor!
Bir bildiği varsa uyumsuzluk var diye sorar mıydı?Herşeyi uyumlu seçtiğinden emin olurdu.Anakart h110 kullanılsa 170 tl'den kaç TL artacak?
İ5 6400 620 TL 2 nesil atlamak için 40 TL verilmez mi verilir pc toplarken ince detay sizi 40 TL bütçenizi aştırtabilir.

İşlemci değil skylake sistem topla adamın topladığı fiyata görelim

Benim elimden gelen bu. Kasaya kefil değilim gerisi güzel.

Merhaba,
Ben de bu sistemi tavsiye edeyim:
SSD dahil bir sistem. Hem performanslı, hem güncel oyunların hiçbirisinde sıkıntı çıkarmaz. Eğer bütçenizi 2000 yapabilirseniz, bundan daha iyi ekran kartlı bir sistem tavsiye edebilirim. Onda ise birçok oyunda very high-ultra ayarlarda sorun yaşamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…