i5 4460 Sistem Toplama

Emrearslan22

Hectopat
Daha fazla  
Geçen konuda yardım istemiştim şimdi kendi araştırma ve sizlerin yardımlarıyla bir sistem topladım. Önerisi olan varsa yazabilir.

İşlemci: İntel Core i5 4460 6MB
Anakart: Msi H81M PRO-VD 1600 Mhzz
Ekran Kartı: Msi Nvidia GeForce GT 730 4GB 128Bit
Ram: Kingston HyperX Fury Black 4 GB (Bu 2 adet alınacaktır.)
Sabit Disk: Wd Blue 1 TB 7200RPM
Kasa: TX K3S 400W

Umarim beğenirsiniz önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun için kullanacaksanız ekran kartı yetersiz kalıyor, işlemciyi i3 seçip ekran kartını yükseltmenizden yana olacak önerim.
Önerebileceğiniz bir şeyler varmı.
Ayrıca işin ustaları bu sistem de her hangi bir uyum sorunu olur mu cevaplarsaniz sevinirim Recep Baltas.

Erkan kartı o kadar güçlü değil. eğer iyi daha iyi peformans istiyorsan ekran kartına bir değişiklik yap ve anakartı uygun bir anakart seç. Sonda ise kasa pek çok kullanılan kasa değil ve kasa için güç kaynağı gerekli, güç kaynağı olmazsa olmaz

Güç kaynağı 400w işte o değil mi

Güç kaynağı 400w işte o değil mi
Sen anlamadın abi, diyorum ki, başka kasa seç ve kasa için güç kaynağı da al. Çünkü ben kasa içindeki güç kaynaklarına pek güvenmiyorum. Bazen güç yeterli olmuyor ve daha çok elektrik tasarrufu yapıyor. Yinede seçim senin.

Arkadaşlar ideal bi oyun bilgisayarı olsun istiyorum youtube işine de girebilirim eksiği var bilgisayarın ama bir yerden başlamak lazım bütçem sadece kasa için 2 bin tl

MSI H110M PRO-VD Intel H110---243₺
Intel Core i3 6098P---494₺
Crucial 8GB Ballistix Sport LT DDR4---202₺
WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB---255₺
COOLER MASTER CMP351 500W---351₺
MSI GeForce GTX1050 2GB GAMING X---641₺

2190 lira yapıyor toplam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…