i5-4460 sistem Windows 11 desteklenmiyor

61 Gamer TR

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, ben bugün yeni Windows 11 Insider programına katılmak istiyordum ancak tüm gereksinimleri karşıladığıma rağmen hala Windows 11 desteklenmiyor dedi. Lütfen cevap yazın

Son düzenleyen: Moderatör:
TPM olmadığı için desteklemiyor diyor. O sisteme modlu ISO dosyası ile kurulum yapabilirsiniz anca.

TPM olmadığı için desteklemiyor diyor. O sisteme modlu ISO dosyası ile kurulum yapabilirsiniz anca.

Modlu ISO dosyasınını gerçek PC'ye kurar isek güvenlik açığı vb. Sorunlar ile karşılaşılır mı?

Modlu ISO dosyasınını gerçek PC'ye kurar isek güvenlik açığı vb. sorunlar ile karşılaşılır mı?

Hayır. Çünkü Windows imajı içinde değişiklik yapılmıyor sadece kurulum medyası üzerinde değişiklik yapılıyor.

Hayır. Çünkü Windows imajı içinde değişiklik yapılmıyor sadece kurulum medyası üzerinde değişiklik yapılıyor.

Gigabyte 120 GB SSD alınır mı sizce.
Sistemim.
İ 3 3220.
8 GB RAM.
160 GB HDD.
Intel HD Graphics 2500.

Gigabyte 120 GB SSD alınır mı sizce.
Sistemim.
İ 3 3220.
8 GB RAM.
160 GB HDD.
Intel HD Graphics 2500.

O SSD'yi denemedim bu yüzden yorum yapmayacağım. Denediğim ve kullandığım Netac 120GB SSD'yi önerebilirim.

Anakartım SATA 2 ama açılış hızının SATA 3'den çokda farklı olmayacağını düşünüyorum sizce açılış hızı SATA 3'e yakın mı olur?
M.2 SSD'li laptopum 10 saniyede şifre ekranı ve masaüstüne geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…