Satılık i5 4460 sistem

Fu-Linn

Hectopat
Daha fazla  
Üniversiteyi şehir dışında okuyacağım için 9 aylık kasamı satıyorum. Bütün ürünler kutulu, faturalı ve garantilidir. Ürünlerin 15 ay daha garantisi vardır. RAM hariç diğer parçalar Sinerji faturalı, RAM ise Vatan Bilgisayar faturalıdır.
  • Zalman R1 600W Siyah Kasa. (Kasanın içine RGB ledler döşedim, yani kasanın pencereli kısmı ışıklıdır kırmızı, yeşil, mavi ve bu renklerin tonları olarak 16 farklı renk verebilmektedir.)
  • MSI H81M Pro-VD Anakart
  • Intel i5 4460 3.2GHz İşlemci
  • 8GB 1600MHz Corsair Vengeance RAM
Kasanın içinde ekran kartı ve HDD veremeyeceğim bu yüzden fiyat çok pahalı değildir. Ürünler çok temiz kullanılmıştır. Çok oyun oynamadığım için zorlanmamış parçalardır. Uygun fiyatlı fakat performanslı bilgisayar toplamak isteyenler için biçilmiş kaftandır adeta. Uygun bir ekran kartı ve HDD alınırsa gerçekten performanslı bir sistem olabilir. Tekliflere Açığım.

İşlemci ve anakart için fiyat nedir ve takas düşünürmüsün?

Fiyat nedir neler ile takas olur yazınız ben işlemciye talibim aslında elimde g3258 var oğlum kullansın diye almıştım sonra bende oynarım diye 550₺ monitör 330₺ ssd vs aldım cpu yetmiyor bazı oyunlarda cpu değiştirmek istiyorum. Telefon ve pc tamircisiyim elimde her şey var takaslık

Parça parça satmayı düşünmüyorum. 2.el piyasısından anlamadığım için fiyatı teklif olarak almayı düşünüyorum. Takasıda mantıklı bir telefonla olur diye düşünüyorum. Üstüne telefon koyma ihtimalim olabilir.

Güncel...

900-1000 liraya gider bu sistem hocam zannımca. Taş çatlasa 1100 lira ama zor.

Merhaba almak istiyorum. Size nerden ulaşabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…