C Carterisnotcartel Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #1 Intel i5 4460, NVIDIA GTX 970 ve 8 GB RAM ile Ready or Not oynayabilir miyim ve kaç FPS alırım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2022
Emircan74i39 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 1.560 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #2 Carterisnotcartel dedi: Intel i5 4460, NVIDIA GTX 970 ve 8 GB RAM ile Ready or Not oynayabilir miyim ve kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Hocam emin değilim ama 55-70 düşünüyorum
Carterisnotcartel dedi: Intel i5 4460, NVIDIA GTX 970 ve 8 GB RAM ile Ready or Not oynayabilir miyim ve kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Hocam emin değilim ama 55-70 düşünüyorum
C Carterisnotcartel Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #3 Teşekkür ederim hocam peki bahsettiğiniz değerler hangi ayarlarda mümkün olabilir acaba ?
Emircan74i39 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 1.560 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #4 Carterisnotcartel dedi: Teşekkür ederim hocam peki bahsettiğiniz değerler hangi ayarlarda mümkün olabilir acaba? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Carterisnotcartel dedi: Teşekkür ederim hocam peki bahsettiğiniz değerler hangi ayarlarda mümkün olabilir acaba? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
C Carterisnotcartel Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #5 Emircan74i39 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam tekrardan çekincem işlemci sorun çıkarır mı konusuydu sanıyorum gölgeleri ve dokuyu biraz kıssam 60 FPS'te oynayabilirim videoya göre.
Emircan74i39 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam tekrardan çekincem işlemci sorun çıkarır mı konusuydu sanıyorum gölgeleri ve dokuyu biraz kıssam 60 FPS'te oynayabilirim videoya göre.
Emircan74i39 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 1.560 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #6 Carterisnotcartel dedi: Teşekkür ederim hocam tekrardan çekincem işlemci sorun çıkarır mı konusuydu sanıyorum gölgeleri ve dokuyu biraz kıssam 60 FPS'te oynayabilirim videoya göre. Genişletmek için tıkla... Videodaki sizin islemciden 1 tık yüksek galiba yine de oynarsınız
Carterisnotcartel dedi: Teşekkür ederim hocam tekrardan çekincem işlemci sorun çıkarır mı konusuydu sanıyorum gölgeleri ve dokuyu biraz kıssam 60 FPS'te oynayabilirim videoya göre. Genişletmek için tıkla... Videodaki sizin islemciden 1 tık yüksek galiba yine de oynarsınız
GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.061 Çözümler 5 26 Ocak 2023 #7 Carterisnotcartel dedi: Intel i5 4460, NVIDIA GTX 970 ve 8 GB RAM ile Ready or Not oynayabilir miyim ve kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Alip oynadinizmi acaba?
Carterisnotcartel dedi: Intel i5 4460, NVIDIA GTX 970 ve 8 GB RAM ile Ready or Not oynayabilir miyim ve kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Alip oynadinizmi acaba?