i5 4460 Sisteme GTX 950 vs GTX 750 Ti

• Konuyu başlatan farfan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 952

farfan

Hectopat
Daha fazla  
Yukarda da belirttiğim gibi arkadaşlar bu bilgisayarı oyun amaçlı aldım oyun ağırlıklı güzel akıcı sıkıntı yaşamıyıcağım bir ekran kartı istiyorum. En önemlisi de şu anki modern oyunları highta rahat bir şekilde sorun yaşamadan keyif alarak oynamak istiyorum bu ikisi arasında kaldım. AMD almak istemiyorum. Bu fiyatlara uygun AMD de var fakat AMD tercihim değil uzun ömürlü olmasından yanayım. GTA V, h1z1, Rust, Tomb raider, BF1, rise of the tomb raider gibi aklınıza gelebilecek. Bu tarz oyunları rahatlıkla bir 5 6 sene oynamak istiyorum kafamı takmadan bana 2'si arasında hangisini önerirdiniz?

Sistemim şu şekil;

İ5 4460
8 GB RAM
120GB SSD
1 TB HDD
Asus H81M-D R2.0

Son düzenleyen: Moderatör:
5-6 sene götürmesi için RX470 ve üzeri veya GTX970 ve üzeri gibi modelleri almanız gerekmekte. Zira bahsettiğiniz kartlar şuan bile high ayarlarda çok iyi sonuçlar veren kartlar değiller.
Düşük bütçe ile daha iyi performans isteyip de bunu Nvidia kartlarından ummak çok da mantıklı olmaz açıkcası. İkisi arasından tabiki GTX950 tavsiyedir. Ancak 5-6 sene boyunca high-ultra ayarlarda 60fps+ ile sorunsuz oynamak için birazcık daha bütçe ekleyip RX470 almanızı tavsiye ederim.

5-6 sene götürmesi için RX470 ve üzeri veya GTX970 ve üzeri gibi modelleri almanız gerekmekte. Zira bahsettiğiniz kartlar şuan bile high ayarlarda çok iyi sonuçlar veren kartlar değiller.
Düşük bütçe ile daha iyi performans isteyip de bunu Nvidia kartlarından ummak çok da mantıklı olmaz açıkcası. İkisi arasından tabiki GTX950 tavsiyedir. Ancak 5-6 sene boyunca high-ultra ayarlarda 60fps+ ile sorunsuz oynamak için birazcık daha bütçe ekleyip RX470 almanızı tavsiye ederim.
Alakası bile yok şuan Evga GTX 750 Tİ FTW modelini kullanıyorum neredeyse bütün oyunlarda ultra-high seviyesinde 45-50 fps nin üstünü görebiliyorum.

Arkadaş ballandıra ballandıra anlatmış 5-6 sene high da oynatacak falan diye ama GTX 950 düşünüyor günün şakası falan heralde. İmkanı yok o kart 5 sene sonraki oyunları Hight da çoğunu açamaz. Minimum RX470 almalısın

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı