İ5 4460 sisteme R9 270 mi GTX 750 Ti mı almalıyım?

Egemen Aşan

Hectopat
Daha fazla  
Resimdeki kasayı toplamayı düşünüyorum fakat kimisi 750Ti derken kimisi R9 270'i öneriyor. Kasaya dahil 500W R9'a yeter mi ? Benchmarkta R9 önde görünüyor ama yinede kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun için alınıyorsa i5-4460/R9 270 olmamış. Bunu alın:

gtx 970 alıyosan asus msı gigabyte herhangi birini alabilirsin sanırım bir farkları yok ucuz olanı al.

Oyun için alınıyorsa i5-4460/R9 270 olmamış. Bunu alın:
Eki Görüntüle 87558
Neden olmamış ? İşlemci İ5 olursa farklı kartlarda darboğaz ile karşılaşılmaz ileride. İ3 ile bir sonraki nesil ekran kartlarını unutabilirsiniz. Üstelik bu bir sistem tavsiye konusu değil. R9 270 yeter mi sorusu üzerine açılmış bir konu. ASUS R9 270 fazlasıyla yeter. Oradan buradan kısıp ekran kartı almak mantıklı değildir.

Dediğiniz doğru fakat ilerisi dediniz şimdiki zaman ne olacak? Pentium önermedim ki bu kadar abarttınız. Benim önerdiğim sistemde bariz daha fazla fps alınır. FX8320 ile gtx 970 kullanan tanıyorum. Darboğaz yapmıyor. İ3 4160 çoğu oyunda 8320 den önde. Onu geçtim önerdiğim kart r9 380. İ5 işlemcilerin en az 970 te kullanılmasını öneriyorum ben.

Şimdilik İ3 yeterli olacaktır. Ama ilerisi için istersen GTX 970 tak, 2 çekirdek yetmeyecektir. Şimdi bile bazı oyunlar şart koşup, yoğun talep üzerine yeniden optimize ediyorlar. Ben bunu demek istedim. Yoksa 380 ile i3 muhteşem olur. Ama almışken iyi bir işlemci alıp kafanız rahat olmalı.

Doğru karar. Monitör olarak Aoc 21.5" E2262Vw Geniş Ekran Led Monitör - Vatan Bilgisayar bu modeli nereden ucuza bulursanız alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…