i5 4460 sistemi GTX 1060 için upgare etme

logiwex

Megapat
Yer
Tekirdağ Çorlu
Daha fazla  
Elimde halihazırda sorunsuz çalışan bir sistem var. Bu sistemi nasıl 16 GB RAM ve GTX 1060 için uygun hale getirebilirim? Ufak çapta bir upgrade yapmak istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim

• Anakart: MSI H81M PRO-VD Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz USB 3.0 DVI&VGA Anakart
  • İşlemci: Intel Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci
  • RAM: GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
  • Ekran Kartı: Asus STRIX GAMING Nvidia GeForce GTX 950 2GB OC 128 Bit
  • HDD: WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
  • Kasa + PSU: ZALMAN R1 600LE 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'i 16'ya çıkartmanız yetecektir.

Marka ve model seçimleri ideal. RAM'in CL 9 modelini bulabilirseniz CL 9 tercih edin, bütçenize uymazsa bunu da alabilirsiniz.

16 GB RAM, GTX 1060 ve bütçeniz elveriyorsa SSD alın derim...

SSD ile günlük işlerinizi çok daha kolay halledebilir, dosya aktarımlarınızı HDD'ye göre çok daha hızlı aktarabilir, oyunlarda sahne yüklenmeleri, açılması, yüklenmesi gibi durumlar hızlanacaktır.

Anladım çok teşekkürler. Fakat ben bu tarz olaylara pek takılmıyorum.

@Frosa 'ın dediği gibi SSD faydalıdır. Ama biraz da sabır işi bu bilgisayar işleri. Ayrıca bütçesi az olan birinin aldığı SSD'ye oyun yüklenmesi zor. Malum günümüzde oyunlar 30 GB'dan aşağı değil. O yüzden daha çok düşük bütçeli SSD alanlara oyun için değil işletim sistemi için kullanmasını öneriyoruz. O zaman gerçekten bilgisayarınızda bir çok işte hızlanma gözle görülür biçimde fark edecektir. (Tabi ki burada SSD'nin kalitesi de önemli.)

Ayrıca diğer konuya gelecek olursak Ram konusunda doğru tercih yapmışsın. Alınabilir. Ama isterseniz RAM 8'de kalabilir. Sadece 1060 bile bu sistemi uçurur. Yine de olursa daha güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…