İlk defa sistem upgrade edeceğim. Bilgisayar hazır olarak elime geçti. Çoğu oyunda istediğim verimi alamıyorum. Isınma sorunu mevcut. Bu ilk konum olduğundan sistem hakkında detaylı bilgi veremeyebilirim ama elimden geldiğince ne olduğunu anlamaya çalıştım.
Sanırım sisteminizde sadece ekran kartı ve işlemciyi upgrade etmeniz yeterli olacaktır.Bir bütçe verirseniz ne'ye yükseltebileceğinizi detaylı şekilde açıklayabilirim.Bir de güç kaynağınızın kaç w olduğunu yazarsanız daha iyi olur.
Sanırım sisteminizde sadece ekran kartı ve işlemciyi upgrade etmeniz yeterli olacaktır.Bir bütçe verirseniz ne'ye yükseltebileceğinizi detaylı şekilde açıklayabilirim.Bir de güç kaynağınızın kaç w olduğunu yazarsanız daha iyi olur.
İşlemciyi upgrade etmeye gerek yok. Bütçenizi belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırız. Bende yeni i5 4460 aldım gayet memnunum. Technopat ağustos ayı sistem tavsiyelerine bakarsanız i5 4460 hep.
Upgrade edilecek şeyler belli. Güç kaynağı kötü muhtemelen. Güç kaynağı ve ekran kartı değişebilir. Bütçeye bağlı olarak işlemci soğutucu alınabilir.Bütçe belirtin lütfen.