Arkadaşlar oyun için sistem toplamak istiyorum. Sistem için ayırdığım bütçe monitör dahil max. 3000 TL. Vatan'dan alıp toplattıracağım. Şuan dolar baya yüksek olduğu için 2 hafta kadar daha bekleyeceğim. SSD istemiyorum. Oynayacağım oyunlar : GTA V , CS:GO , BF3 , H1Z1 vs.
@Berkcan Ünsal Merhaba dostum dolar kuru şuan 2.92 TL şöyle bir sistem topladım ancak siz dolar kuru 2.85 civarına geldiğinde satın alırsanız daha uygun olacaktır;
Not: Sistem en ucuz sitelerden tek tek araştırılıp toplanmıştır ve her firma güvenilir markalardır. Dolar kuru düştüğünde 3.000 TL civarı bir meblağ ile satın alabilirsiniz iyi forumlar.
@SerhadTuran ın önerdiği gtx 970 li sistem çok daha performanslıdır. Ancak 3000 tl ye düşmesi çok zaman alır gibi. Eğer bütçeyi arttırabilirseniz kesinlikle onu alın.
İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Büyük ihtimal 15-20 eylül arası alıp toplayacağım. Dolar ne olur bilinmez. Kendi kafasına göre inip düşüyor. Eğer bu tarihler arasında dolar uçuyor olursa notebook'a yöneleceğim. Beklemek istemiyorum. 3000 liraya alacağım notebook ile toplayacağım bilgisayar aynı fiyatta olur ama aynı performansta olmaz. Üzülürsem ona üzülürüm. Neyse tavsiyeler için teşekkürler. Aklımda birkaç tavsiye var bi toplayıp buraya ss atarım.