i5-4460 Tabanlı Sistem

Nightbringer

Hectopat
Daha fazla  
Ekteki gibi bir sistem düşündüm. Sizlere danışacağım nokta şuan bu kasayı toplarken amacım sürekli ultra, ileride 4k oynamak değil. Bir süre ultra oynadıktan sonra high, medium akıcı olduğu sürece idare edebilirim önemli değil. İstediğim kısım 5-6 sene sonra bu sistemi casual oyun oynamak için kullanabilmek. Sorunsuz kaptırıp gideyim diyorum ama seçtiğim belli parçaları değiştirerek Gtx970'in bir modelini almak da çok mantıklı geliyor. Bütçem her ikisine de yetiyor ama klavye ve mouse için biraz da elimde tutmak istiyorum siz ne düşünüyorsunuz, anakarttan vs. kısıp performanstan ödün vermeden bu fiyata yakın gtx970'li bir sistem çıkar mı? Ekran kartsız bir kasa toplayıp r300 atılımını beklemek de başka bir seçenek. HD5750 ile bir süre idare edebilirim.

Zaten technopatın hazırladığı haziran sisteminden çok az farkı var, gtx970 alternatifleri aklımı çok çeliyor. R9 300 için tarihler belli mi acaba? 300 serisinden almasam bile Nvidia tarafında fiyatları oynatabilecek potansiyelleri olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…