i5 4460 Üzerine F/P Ekran Kartı Önerisi

Mehmet Aktaş

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar,
İntel i5 4460 İşlemcimi darboğaz yapmayacak fiyat performans ürünü arıyorum. Genellikle oyun için kullanacağım. 650-700 TL bütçem var. Benim aklımda GTX 950 var fakat yeni öğrendiğim AMD Rx 460 ve GTX 1050 ürünleri dikkatimi çekti sizce nasıl bu ürünler ? Sizlerin önerebileceği daha iyi ürünler var mı ? Şu an kullandığım ekran kartı: R7 240.

Son düzenleyen: Moderatör:
100 tl daha ekleyip rx 470 almak daha mantıklı sonuçta ekran kartı hergün alınan bişey değil

Galiba GTX 1050 Ti alacağım çünkü diğer ürünlerin fiyatı 900-850 tl arası o kadar bütçem yok malesef, hem zaten oyunlar için 60-50 fps alsam yeterli benim için. Ayrıca yeni nesil oyunlarda da sıkıntı çekmemek için GTX 1050 Ti'yi almayı düşünüyorum. Sizcede doğru seçim mi ?

RX 470 almak daha doğru bir karar olur ve iki kart arasındaki performans farkı oldukça fazla. Bütçeniz RX 470 modeline yetmiyorsa GTX 1050 Tİ alabilirsin yine de, fiyat-performans kartı olmadığı için önermem açıkçası, beklentilerini de karşılar. GTX 1050 Tİ modelini ne kadar fiyata alacaksın?

Sanalmarketim de 715 Tl'ye var. Araştırmalarım henüz bitmedi MSI da çıkartabilir diye bekliyorum.

100 TL eksik diye performanstan ödün vermemelisin. Gerekirse parasını denkleştirene kadar bekle 1050Ti yerine RX470 al.

Eğer bütçemi denkleştirebilirsem RX470'i alacağım.Fakat denkleştiremezsem ve GTX 1050 Tİ alırsam ilerleyen dönemlerde sorun yaşar mıyım ve bu iki kart işlemcime darboğaz yapar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…