i5 4460 ve 4GB GTX 960 Tabanlı Sistem

Esscera

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, öncelikle sistem 2949,6TL yapıyor toplam ve hakkında sormak istediğim bir kaç soru var ve varsa öneriniz onları yazarsanız mutlu olurum. 2950 tl ye çok daha iyi bir kasa toplanır öncelikle bunun farkındayım ancak elimde sadece mouse var kullanabileceğim. Monitör, klavye ve usb bellek(işletim sistemi yüklemek için) yok onları da hesaba katarak sistem önerebilirseniz iyi olur ve şuanki bütçeden yukarı çıkamıyorum onu belirtmek isterim.

Sorulara gelecek olursak;
1- Sistem parçaları uyumlu mudur ?
2- 550w psu bu sistem için yeterli midir?
3- 4GB gtx 960 almak mantıklı mıdır ? Aradaki fiyat farkına değer mi?
4- Bu fiyata daha iyi bir sistem toplanır mı?(monitör,klavye,usb bellek sabit ve fiyata dahil olacak şekilde)

Yardım ederseniz sevinirim ayın 15inde almayı planlıyorum.

11.png

2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Parçalar uyumlu.
  2. Fazlasıyla yeterli.
  3. Aradaki fiyat farkına değer.
  4. Sistemdeki parçaları farklı yerden temin ederek fiyatı düşürebilirsin. teknofiyat'tan parçaların tek tek, hangi mağazada ne kadar olduğunu öğrenebilirsin.

1. Parçalar uyumlu.
  2. Fazlasıyla yeterli.
  3. Aradaki fiyat farkına değer.
  4. Sistemdeki parçaları farklı yerden temin ederek fiyatı düşürebilirsin. teknofiyat'tan parçaların tek tek, hangi mağazada ne kadar olduğunu öğrenebilirsin.

Teşekkürler verdiğiniz siteyi bildiğim iyi oldu. Şimdi ekran kartını araştırırken farkettim, R9 280x, GTX 960'tan daha performanslı bir kart olarak gözüküyor, oyunlardaki fps'si daha yüksek ve 100 lira daha ucuza Vatan'da XFX markasının var. Sizce daha iyi bir seçim mi olur, yoksa gtx 960 4gb mı almalıyım?

XFX R9 280X Double Dissipation Edition GDDR5 3GB 384Bit DX11.2 AMD Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Teşekkürler verdiğiniz siteyi bildiğim iyi oldu. Şimdi ekran kartını araştırırken farkettim, R9 280x, GTX 960'tan daha performanslı bir kart olarak gözüküyor, oyunlardaki fps'si daha yüksek ve 100 lira daha ucuza Vatan'da XFX markasının var. Sizce daha iyi bir seçim mi olur, yoksa gtx 960 4gb mı almalıyım?

XFX R9 280X Double Dissipation Edition GDDR5 3GB 384Bit DX11.2 AMD Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
GTX 960, R9 285 veya R9 280X ? | Technopat Sosyal Bunu okuyabilirsin, Recep abi detaylıca anlatmış.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı