Pavel Ulmanovic Dadaşev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.160 Çözümler 5 8 Aralık 2020 #11 unsocialjo dedi: Abilerim RX 5500XT aldım biraz da ileriye dönük olması adına teşekkürler yardımlarınız için. Genişletmek için tıkla... Tavsiyem param olunca işlemcini yenile. Darboğaz yapacaktır.
unsocialjo dedi: Abilerim RX 5500XT aldım biraz da ileriye dönük olması adına teşekkürler yardımlarınız için. Genişletmek için tıkla... Tavsiyem param olunca işlemcini yenile. Darboğaz yapacaktır.
unsocialjo Decapat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #12 Pavel Ulmanovic Dadaşev dedi: Tavsiyem param olunca işlemcini yenile. Darboğaz yapacaktır. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık %20 darboğaz var şu an için çok sıkıntı değil ama en kısa sürede anakart işlemci RAM değiştireceğim şu an yan sistem olarak kullanıyorum zaten çok sıkıntı değil o yüzden.
Pavel Ulmanovic Dadaşev dedi: Tavsiyem param olunca işlemcini yenile. Darboğaz yapacaktır. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık %20 darboğaz var şu an için çok sıkıntı değil ama en kısa sürede anakart işlemci RAM değiştireceğim şu an yan sistem olarak kullanıyorum zaten çok sıkıntı değil o yüzden.
HackerMulayim Decipat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.510 Çözümler 11 Yer Yer 1 Şubat 2021 #13 unsocialjo dedi: Abilerim RX 5500XT aldım biraz da ileriye dönük olması adına teşekkürler yardımlarınız için. Genişletmek için tıkla... Darboğaz sezdin mi? Bir de hangi oyunlarda hangi FPS değerlerini aldın?
unsocialjo dedi: Abilerim RX 5500XT aldım biraz da ileriye dönük olması adına teşekkürler yardımlarınız için. Genişletmek için tıkla... Darboğaz sezdin mi? Bir de hangi oyunlarda hangi FPS değerlerini aldın?
unsocialjo Decapat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #14 Pek bir darboğaz yaşamadım açıkcası. Forza, Valorant, Cyberpunk, Hitman 3 vs oynadım hiçbir sıkıntım olmadı.
Pek bir darboğaz yaşamadım açıkcası. Forza, Valorant, Cyberpunk, Hitman 3 vs oynadım hiçbir sıkıntım olmadı.