İleriye dönük aldığım için abartı olmayacağının da farkındayım. Onun yanında SSD falan eklenirse fiyat kabarıyor ve MSI ' a göre biraz abartıya kaçar gibi bir durumu oluyor, ondan öyle bir soru sormuştum, abartıya kaçar mı diye.
Affınıza sığınaraktan, biraz kafanızın karıştığını düşünerek ekran kartı da ekledim. Şimdiden özür diliyorum. Tam olarak 2.294,47 TL. Şimdiden hayırlı olsun.
İste ondan emin değilim. 200 Lira fark deyince öyle bir seçimde bulundum, o SSD daha iyi olabilir, okuma yazma olarak daha hızlı gözüküyor ama hangi SSD tam olarak yakalamış o verdikleri hızı orası muamma o yüzden istediğinizi alabilirsiniz, ikisi de kaliteli markalardir.
Affınıza sığınaraktan, biraz kafanızın karıştığını düşünerek ekran kartıda ekledim. Şimdiden özür diliyorum. Tam olarak 2.294,47 TL. Şimdiden hayırlı olsun
O anakartın desteklediği O.C' lu RAM hızıdır, siz zaten o işle uğraşmayacaksınız, pek takılmayın. Ayrıca son sisteme SSD eklersek, arkadaşın verdiğine 2400 Lirayı buluyoruz.
Muhammet Bey, aldığınız anakart sanırım overclocka müsait ve hayli hayli iyi. Almayı düşündüğünüz işlemciye darboğaz yapıcağını zannetmiyorum fakat biraz daha katarak 4690k alarak, hem sisteminizin daha güçlü olmasını hem de daha uzun süre kullanabileceğinizi ve ilerleyen zamanlarda da sorunsuzca yeni parçalar eklemeyi düşünürseniz sorun çıkarmayacağını düşünüyorum.