Monitörüm 19 inç HKC marka dandik bir monitör ilk olarak monitör almak istiyorum.
27 inç düşünüyoum 1500 TL bütçem var şu an ekran kartını ileridede değiştirebilirim şu anda ilk önceliğim ne olmalı monitörmü ekran kartı mı? Ve monitör öneriniz var mı?
Bilgisayarımda donma kasma yok GTA 5'i Ultra'da oynuyorum ama monitörüm kötü oldugu için oyundan bir şey anlamyorum maalesef
GTA 5'i ultrada GT 730 ile kasmadan oynuyorsunuz yanlış anlamıyorsam öyle mi? . Söylediğiniz imkansıza yakın bir şey. Şu an için genel oyun performansınızda ciddi bir artış gözlemlemek istiyorsanız bu işlemciye en uygun olarak RX 570 4 GB öneririm. PUBG, Battlefield 5 Online gibi çok oyunculu işlemci ağırlıklı oyunlarla fazla işiniz yoksa RX 580 de alabilirsiniz. Bütçeniz dahilinde aşağıya linkleri bırakıyorum, inceleyebilirsiniz. Monitör işini de daha sonra halledersiniz.
GTA 5'i Ultra'da GT 730 ile kasmadan oynuyorsunuz yanlış anlamıyorsam öyle mi? . Söylediğiniz imkansıza yakın bir şey. Şu an için genel oyun performansınızda ciddi bir artış gözlemlemek istiyorsanız bu işlemciye en uygun olarak RX 570 4 GB öneririm. PUBG, Battlefield 5 Online gibi çok oyunculu işlemci ağırlıklı oyunlarla fazla işiniz yoksa RX 580'de alabilirsiniz. Bütçeniz dahilinde aşağıya linkleri bırakıyorum, inceleyebilirsiniz. Monitör işini de daha sonra halledersiniz.
Evet kasmadan oynayabiliyorum ama 25 dk falan kart ısınınca oynatmıyor hiç maalesef önerilerinize baktım 4 GB ile GB arasında 400TL fark var 8 GB daha mantıklı değil mi? Bir de ilk olarak monitörmü almalıyım yoksa ekran kartı mı?
Evet kasmadan oynayabiliyorum ama 25 dk falan kart ısınınca oynatmıyor hiç maalesef önerilerinize baktım 4 GB ile GB arasında 400TL fark var 8 GB daha mantıklı değil mi? Bir de ilk olarak monitörmü almalıyım yoksa ekran kartı mı?