i5-4460 ve GT730 Sistemde CS:GO'nun Kasması

mertuzun4114

Megapat
Daha fazla  
  • İşlemci: i5-4460 3.20GHz
  • Ekran Kartı: Evga Nvidia GT730
  • RAM: 8GB Corsair
  • Kasa: Cooler Master K350
  • Anakart: MSI H97 PC Mate
  • İşletim Sistemi: Windows 10 (Orijinal)
Bu bilgisayarım CS:GO'yu 1024x768 çözünürlükte düşük ayarlarda 60-70FPS civarı oynatıyor. Bunun sebebi nedir ve ekran kartı çok aşırı derecede ısınıyor? Mesela dün 99 dereceyi gördü, ekstra evimdeki fanları koyuyorum. Kasayı 5 ay önce Vatan Bilgisayar'dan toplattım ve bütün sürücüleri güncel ekran kartının. Bu arada da AMD RX480 almayı düşünüyorum, yardımınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • İşlemci: i5-4460 3.20GHz
  • Ekran Kartı: Evga Nvidia GT730
  • RAM: 8GB Corsair
  • Kasa: Cooler Master K350
  • Anakart: MSI H97 PC Mate
  • İşletim Sistemi: Windows 10 (Orijinal)
Bu bilgisayarım CS:GO'yu 1024x768 çözünürlükte düşük ayarlarda 60-70FPS civarı oynatıyor. Bunun sebebi nedir ve ekran kartı çok aşırı derecede ısınıyor? Mesela dün 99 dereceyi gördü, ekstra evimdeki fanları koyuyorum. Kasayı 5 ay önce Vatan Bilgisayar'dan toplattım ve bütün sürücüleri güncel ekran kartının. Bu arada da AMD RX480 almayı düşünüyorum, yardımınız için teşekkürler.
Darboğaz olduğu için donuyordur. Rx 480 kısa sürede almanızı tavsiye ederim ve ekran kartının fanı yanmış olabilir çünkü 99 derece aşırı fazla!

Fanda bir sıkıntı yok. Kasanın içni açtım zaten fanı kırık değil ve tam çalışıyor. Darboğaz'da yapıcağını sanmıyorum hemde ssd de var. Yardımınız için teşekkür ederim. Rx 480 almaya doğru yola koyuldum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı