i5 4460 ve GTX 750 Ti Sistem Açılmıyor

MinimaLiTe

Hectopat
Daha fazla  
Aslında başlıkta sorunu birazda olsa anlattım sanırım. Bilgisayarım kapandığı zaman veya yeniden başlatıdığı zaman RAM'lerden her hangi birini tak çıkar veya RAM slotunu değiştirmediğim sürece açılmıyor.

Bilgisayarda fanlara, USB'lere, anakarta elektirik geliyor ama BIOS başlamıyor ve 5-6 saniyede bir kendini sürekli yeniden başlatıyor. Bu konu ile ilgisi yok şuanda ama bir de şöyle bir sıkıntı var SSD bazen kendi kendine donuyor ve sistem yanıt vermiyor. Yeniden başlattığım zaman SSD'yi bilgisayar görmüyor bilgisayarı tamamen kapatıp 2-3 dakika sonra açınca kendine geliyor geri
  • İşlemci: İntel i5 4460
  • Anakart: Gigabyte GA-Z97X-GAMING 3 Intel Z97 3200MHz
  • RAM: Kingston HyperX Savage 4GB 1600MHz DDR3 Ram
  • Ekran Kartı: Asus Nvidia GeForce GTX 750 Ti 2GB 128Bit GDDR5
  • SSD: Kingston HyperX Fury 240GB
  • Power: Aerocool VP 750W
  • Harddisk: 1TBx3 HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır buzzer'dan her hangi bir ses yok malesef.
SSD ile ilgili problemi sanırım çözdüm şöyle bir deneme yaptım. Bilgisayarda 1 SSD 3x1TB HDD bulunuyordu bunların SATA power kabloları şu şekilde bağlıydı powerdan çıkan tek kabloda 2 tane SATA power çıkışı vardı bende 2-2 olarak diskleri bağlamıştım power gücü çıkışı yetmiyor olabilir diyerekten her diske powerdan çıkan kabloları tek tek bağladım 2 gündür bir sıkıntı yok acaba ram sorunuda bu yüzden olabilir mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…