İ5 4460 ve GTX 750 Ti Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

KızılTürk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar forumda ve bu bilgisayar toplama işinde yeniyim pek anlamıyorum. 2016'da maksimum 2500 liraya oyun bilgisayarı toplamayı düşünüyorum.

Şuan ki monitörümün özellikleri: 1366x768/60 hz/18.5".

OC yapmayacağım ve toplamayı düşündüğüm sistem aşağıdaki gibidir. Yeni olduğum için haliyle sorularım olacak biraz.
  1. Bu kasanın PSU değeri sisteme yeter mi? Yeter de artar bile diyorsanız kaç w'lık bir kasa alayım?
  2. Bu fiyata veya daha azına, performansı daha iyi veya eşit bir bilgisayar toplayabilir miyim?
  3. Vatan Bilgisayar mağazasına gidip sistemi söylesem orada kendileri monte ederler mi (iyi bir biçimde)?
  4. Monitörüm yeterli midir oyun bilgisayarı için?
Hepsi bu kadar umarım ilgilenebilirsiniz şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
2500 TL'lik sisteme 600 TL'lik anakart almak ne kadar mantıklı ? Onun yerine H81M P33 alın. 170 TL gibi bir fiyatı var. Artan parayla ekran kartını GTX 960 yapabilirsin.

600 liralik anakart çok saçma. MSI H81 P33. Geri kalan 470 lirayi ekran kartına ekleyip MSI'in R9 380 4 GB modelini almalisin.

Arkadaş yanlışlıkla iki kere basmış herhalde satın al tuşuna. Anakart 600 lira değil, 2 anakart satın almış.
Hadi 300 lira olsun. Yine fazla veriyor. 4 tane RAM slotu var ve Single Kit RAM aliyor. Çok saçma.

Dostum arkadaş pek anlamıyorum diye belirtmiş zaten düzgün bir şekilde arkadaşa hatalarını söyleyebilirsin.

Kardeşim konuyu sistemi alacağın zaman açsan daha iyi olurdu. Bu sistemde iyi bir seçenek olacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…