Zeta Zi Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 67 26 Ekim 2020 #1 Merhabalar, Aerocool 400W VX (Plus değil) sisteme yeter mi çünkü iki farklı kanaldan güç veriyor? Herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Plus modelinde olduğu gibi tek kanal değil. Görsel altta, cevabınızı bekliyorum.
Merhabalar, Aerocool 400W VX (Plus değil) sisteme yeter mi çünkü iki farklı kanaldan güç veriyor? Herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Plus modelinde olduğu gibi tek kanal değil. Görsel altta, cevabınızı bekliyorum.
PabIo Escobar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 1.528 Çözümler 4 26 Ekim 2020 #2 Aerocool kaliteli markalardan. Yeterli olur gibime geliyor. Eğer gerçekten 400W veriyorsa.
Zeta Zi Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 67 26 Ekim 2020 #3 PabIo Escobar dedi: Aerocool kaliteli markalardan. Yeterli olur gibime geliyor. Eğer gerçekten 400W veriyorsa. Genişletmek için tıkla... Kanka sorun şu iki farklı kanaldan veriyor gücü bu sorun yaratır mı onu öğrenmek istiyorum. Yeterli olacağını düşünüyorum bende.
PabIo Escobar dedi: Aerocool kaliteli markalardan. Yeterli olur gibime geliyor. Eğer gerçekten 400W veriyorsa. Genişletmek için tıkla... Kanka sorun şu iki farklı kanaldan veriyor gücü bu sorun yaratır mı onu öğrenmek istiyorum. Yeterli olacağını düşünüyorum bende.
PabIo Escobar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 1.528 Çözümler 4 26 Ekim 2020 #4 Zeta Zi dedi: Kanka sorun şu iki farklı kanaldan veriyor gücü bu sorun yaratır mı onu öğrenmek istiyorum. Yeterli olacağını düşünüyorum bende. Genişletmek için tıkla... Hee, bak şimdi resimden anladığım kadarıyla ekran kartına 324W gidiyor. Ama senin sistemin aşağı yukarı 300W çekiyor. Gerisi sana kalmış.
Zeta Zi dedi: Kanka sorun şu iki farklı kanaldan veriyor gücü bu sorun yaratır mı onu öğrenmek istiyorum. Yeterli olacağını düşünüyorum bende. Genişletmek için tıkla... Hee, bak şimdi resimden anladığım kadarıyla ekran kartına 324W gidiyor. Ama senin sistemin aşağı yukarı 300W çekiyor. Gerisi sana kalmış.