İ5 4460 ve GTX 960 Performans Sorunu

tekin_bahar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese iyi geceler dilerim, kolay gelsin. Ben oyun oynarken genelde Far Cry 4, H1Z1 oynuyorum 2 3 saat normal gayet güzel gidiyor her şey. Far Cry 4'de high ayarlarda 90 120 fps arası alıyorum.
FULL HD H1Z1 de aynı şekilde ama şöyle bir şey var. 2 3 saat geçtikten sonra fps 30'lara 40'lara düşüyor hafif bazen kasıyor. Yardım eder misiniz acaba?
  • GTX 960
  • İ5 4460
  • Asus H97m-e
  • Windows 8.1
Ekran kartı şu anda güncel. GeForce sitesinden indirdim. BIOS anakart sitesinden en son sürümü indirip kurdum. Chipsetleri aygıt yöneticisindekileri Windows Uptade ve Intel'in kendi sitesindeki en son chipset sürümünü indirip kurdum sıcaklık değerleri gayet iyi. CPU kullanmı %20 falan oyunlarda. Bu aralar PC biraz ses cikartıyor onun için yardım eder misiniz rica etsem? Çok yazdım kusura bakmayın, rahatsız ettiğim için özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama, sorun devam ediyorsa sıcaklık değerlerinizi paylaşır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…