Nereden nereye gelmiş yazdıklarım. Şahsen bilgisayara ihtiyacım olsa bu sisteme 1500TL den fazla para vermem. O anlamda yazdım ilk cümlemde de piyasa fiyatının zaten pahalı olduğunu söyledim. Ürünün gerçek değerini yazdığım için ban yedim bir de 1 gün. Anlaşılan moderatörlerde de sıkıntı var derlerdi de inanmazdım.
@FantastikTürk Satarken elbette piyasaya bakacaksın sonuçta seni para ilgilendiriyor demi. Ama alırken bin takla atarsınız fiyatı düşürmek için burada ev, araba, beyaz eşya veya mobilya koltuk takımı almıyorsun. Yine sıkıntılı moderatörler ban atabilir ama ben doğru bildiğimden şaşmam "Bilgisayar kategorisinde" piyasaya göre parça
alan net bilgisiz ya da enayidir. Çünkü enayi yerine konur. Konunun amacı
almak değil de satmak olduğu için üstelemedim fakat yukarıda yazmışsın "O fiyata X sistemi alınır" diye karşılaştırma yapamazsın diye. O zaman aynı fiyata sıfır daha performanslı sistem almak varken git 2.El daha kötü bir sistem al seçim yapmakta özgürsün fakat buna da ne denir belli.
Bir tane 2.El HDD satma konusu okumuştum Recep Baltaş "Satman etik değil" diye bir şey yazmıştı bu da ona benzer bir şey. Ben ona etik değil demem bilgisiz kişilerin cahilliklerini kullanarak kul hakkına girmek derim. Bu şekilde yorumlarım.
@Kurtoğlu Ekstra bir şey yazmama gerek yok yukarıdaki yazdıklarımı anlayarak okuman yeterli.
Unutmayın ki sadece G41 anakartı 250TL ye satan bilgisayar piyasasında aynı anakartı barındıran ekran kartlı kasa topladım. Kötü de değil hani LOL falan açıyordu. Piyasayı bu bok çukurundan çıkartmak yerine herkes kendi cebini düşünüp iyice bok ediyor ortalığı. Sonuçta para ilgilendiriyor demi.