İ5 4460 ve Gtx 960 Sistem Toplama

Zenfo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlar sonunda dolar düşüyor gibi gözüküyor , dolayısıyla zamanında almayı planladığım bilgisayarı alacağım gibi duruyor. Önerileriniz varsa söyler misiniz ? Ve güç kaynağı yeterli midir ? Kasa boyutu yeterli midir ?
Ekran kartı : Msi gtx 960 2g modeli
İşlemci : i5 4460
Anakart : h81m-p33
Güç kaynağı ve kasa : Zalman z3 plus 600 le 600 w
Ram : Corsair 8gb vengeance ddr3 tek modül ram
Harddisk : 1tb caviar blue 7200rpm
Eksik parça vb. var mıdır ? (Ssd hariç , onu sonra alacağım )
Bütçem 2500 , şuan ki tutar 2430 . ( Tabi dolar düşünce kaç olduğuna bakacağız . )

Güç kaynağı fazla bile 450 yeter o sisteme GTX 960 120 wat harcıyor nvidia sitesinde minimum 400 wat lı bi bilgisayar diyor 450 wat da yeterli. Kasanın daha ucuzu varsa daha ucuzunu alıp ekran kartının 4gb lik modelini tavsiye ederim. Çok büyük bi kart değil zaten yeterli olacktır.

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim . Kasanın sadece bu modeli var ve 12 kanalından 540 w veriyor ki dediğin gibi yeter umarım .

Benden sana tavsiye 1 kasımı bekle dolar dahada düşecek

Hocam teşekkür ederim de vatanbilgisayar'dan atabilirmisin linkleri ordan alacağımda .

Benden sana tavsiye 1 kasımı bekle dolar dahada düşecek
Hocam bekleyeceğim tabiki de en az aralık .

Bir de neden hocam diyorsun diye sorarsanız alışkanlık .

Şöyle bir sistem daha güzel olacaktır. Size gayet güzel performans verecektir. Toplam 2556 TL eğer bütçemi aşamam dersen ekran kartını MSI 4GB modelini alabilirsin.

Teşekkür ederim öneri için ve o ekran kartını da alternatif olarak düşünüyodum çünkü amd o kadar kullanmak istemiyorum nvidia kullandım bu zamana kadar daha iyi geliyor bana nvidia .

Vatanda daha az çeşit var ve çok daha pahalı ama yine de sen bilirsin, bunu alabilirsin: ZALMAN ZM600-GLX SERİSİ 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI Kasa olarak : EVEREST RAMPAGE 75 GAMİNG USB 3.0 LED FANLI MidT ATX SİYAH KASA
Hocam 2'si toplam kaç tl ettiğine bakacağım ve ona göre bilgilendiririm seni .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…