i5 4460 ve GTX 960'lı Sistem Toplama

Bozkurt544

Hectopat
Daha fazla  
Selamün Aleyküm arkadaşlar. Toplamak istediğim sistemi sizlerle de paylaşıp yorumlarınızı almak istedim.

Size aklıma takılan bir kaç soruyu sormak istiyorum.
1-Nova bilgisayar mı ? Sinerji Bilgisayar mı ? Daha güvenli aklımda bu 2 firma var.
2-Galax GTX 770 HOF şuan indirimde 800 tl civarında. GTX 960 yerine 770'i tavsiye eder misiniz? 3-Anakartım iyi mi ? Değiştireyim mi?
4-400 TL'yi geçmeyecek kasa öneriniz var mı? Yoksa Corsair 200T iyi mi ? (PSU'lu = 400 tl, PSU'suz = 250 tl limit)

Screenshot_2015-06-15-00-25-03.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Nova bilgisayar daha güvenli diye biliyorum. Sinerji'den sistem önerme yasağı yeni kalktı sosyalden. Bu sebeple sinerji konusunda bir şey diyemeyeceğim.

Sisteme gelince güzel bence fotoğraftaki gibi almalısınız. Bende sizin sisteminize benzer bir sistemi bugün vatan bilgisayardan alacağım. Sistem şu şekilde:
1.jpg

Not: Intel Core i5 4460 (547 TL) ve Corsair Vengeance LP (2x4) (211 TL) önceden inventustan alınmıştır. Fotoğrafa sadece göstermek amaçlı koydum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı