DoğukanS Hectopat Katılım 4 Mayıs 2015 Mesajlar 51 4 Mayıs 2015 #1 Öncelikle merhaba arkadaşlar ben 4000 tl sınırı ile kendime bir bilgisayar topladım ancak bir arkadaşım bana Phoenix Oblivion u önerdi ben de kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım Benim Topladığım bilgisayar: Phoenix Oblivion: Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2015
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben 4000 tl sınırı ile kendime bir bilgisayar topladım ancak bir arkadaşım bana Phoenix Oblivion u önerdi ben de kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım Benim Topladığım bilgisayar: Phoenix Oblivion:
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.235 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 4 Mayıs 2015 #2 Neredeyse aynı ama Oblivion'daki işlemci daha iyi, ekran kartı referans tasarım diğer parçaları gayet iyi. Oblivion alabilirsin.
Neredeyse aynı ama Oblivion'daki işlemci daha iyi, ekran kartı referans tasarım diğer parçaları gayet iyi. Oblivion alabilirsin.
Spiderbait Hectopat Katılım 2 Mayıs 2015 Mesajlar 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2015 #3 Oblivion artı seçtiğiniz monitör en sağlıklı seçim gibi gözüküyor.