Bir bilgisayar toplamak istiyorum ama pahalı oldu biraz 2900 civarı bir şey oldu. Sizce nasıl ve sizin nasıl bir öneriniz var ? İstediğim ömrü uzun olsun. Yeni nesil oyunlarda en azından 50 FPS alsın.
Ekran kartı eski mimari. Onun yerine RX 480 almanız daha iyi olacaktır. Testtede görüldüğü gibi RX480 daha iyi performans veriyor. Buyrun performans testi :
.
1. GTX 970 almayın.
2. 4460 almayın.
3. RAM uyumsuz.
4. Inca dandik bir marka. Logitech gibi gerçek oyuncu markalarına bakın. İki renk ile "Gaming" yazınca oyuncu faresi olmuyor.
1. GTX 970 almayın.
2. 4460 almayın.
3. RAM uyumsuz.
4. Inca dandik bir marka. Logitech gibi gerçek oyuncu markalarına bakın. İki renk ile "Gaming" yazınca oyuncu faresi olmuyor.
Stok kullanmak da mantıklı olabilir fakat fiyatına göre çok ucuz olduğunu gördüm (İndirimli fiyat:170TL, Normal Fiyat: 240TL) ve indirimden faydalanabiliriz diye düşünmüştüm, fiyattan düşülebilir tabii ki de.
Akasa venom serisi Cpu soğutucusu kullanıyordum fiyatına göre iyi iş çıkartıyordu fakat beni yaklaşık 6 ay götürdü. Fan temizlik derdi olmasın, uzun süre kullanayım, daha iyi performans versin diyorsanız şu an alınabilecek iyi soğutuculardan biridir ki fiyatı çok makul.