i5 4460 ve GTX 970 sistem upgrade

Angry Angel

Kilopat
Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi forumlar dilerim. 15 Temmuz 2015'de almış olduğum bilgisayarıma güncelleme yapmaya karar verdim. Yakın zamanda yurt dışına çıkacağım ve orada fiyatların gerçekten çok farklı olduğunu fark etmiş bulundum.

Sistemime [Alındı] i5 4460 ve Gtx970 Sistem buradan ulaşabilirsiniz.

Ne gibi bir güncelleme yapabilirim? Bütçe 1500 TL kadar. Şimdiden teşekkürler.

İyi forumlar.

Ben olsam yapacağım şey şu olurdu; işlemci ve ekran kartını elden çıkarıp, yerine i7 işlemci ve GTX 1070 almak.

İşlemcinizi yükseltmenizi öneririm. Skylake işlemci ve ona uygun bir anakart alabilirsiniz. Ve tabiki bellekler.

Ben olsam yapacağım şey şu olurdu; işlemci ve ekran kartını elden çıkarıp, yerine i7 işlemci ve GTX 1070 almak.
Dediğin şeyleri yapınca çok fazla bütçe aşımına giriyorum sadece i7 376 euro. Gtx 1070 ise 545 euro şuan için elimdekileri çıkarma imkanım yok.

Yardımcı olur musunuz ?

Bence şuan sahip olduğunuz sistem hala yeterli bir sistem. Yerinizde olsam sistemin eksiklerini görür onlar üzerinde yoğunlaşırdım. Mesela daha iyi bir MONİTÖR, eğer yok ise SSD alınabilir.

Bence şuan sahip olduğunuz sistem hala yeterli bir sistem. Yerinizde olsam sistemin eksiklerini görür onlar üzerinde yoğunlaşırdım. Mesela daha iyi bir MONİTÖR, eğer yok ise SSD alınabilir.

Arkadaşla aynı fikirdeyim. Bu arada seçenek olarak klavye/ mause gibi çevre birimleri kategorisinde ilginizi çeken kullanışlı şeyler bulabilirsiniz.

Arkadaşla aynı fikirdeyim. Bu arada seçenek olarak klavye/ mause gibi çevre birimleri kategorisinde ilginizi çeken kullanışlı şeyler bulabilirsiniz.
Sistemimi toplayalı zaten 1 yıl oldu farkındayım yeterli olduğunu ancak her zaman yurtdışına çıkma fırsatım olmuyor gitmişken tavsiyelerinizden faydalanarak bir şeyler alayım demiştim. Oradan monitör getirme imkanım olduğunu da sanmıyorum. Ancak SSD tavsiyeleriniz olursa dinlerim. Ayrıca bu sisteme de ekleyebileceğim şeyler aklınıza gelirse lütfen çekinmeyin. İyi forumlar...

Bir tane daha MSI GTX 970 alıp SLI mı yapmalıyım ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…