i5 4460 ve GTX 970 Sistem

Kripoli

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bu sistemi 2.el olarak satın alıcağım fiyat olarak ne kadar eder?

Anakart: GIGABYTE Z87X-D3H Intel Z87 Soket 1150
Ekran kartı: MSI GTX970 GAMING 4G GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı
Kasa: ZALMAN Z11 PLUS HF1 MidT ATX SİYAH PENCERELİ
RAM: GSKILL 8GB (4x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V(16 GB RAM)
Güç kaynağı: CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 550W
İşlemci: Intel Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci
HDD: WD 3.5" 500GB Caviar Blue 32MB Cache SATA 3.0 7200Rpm
Optik sürücü: LG Super-Multi 24x SATA Internal M-DISC Desteği DVD-RW

Yardımcı olabilecek yok mu? Konu güncel .

@BERWAR hocam yardımcı olur musunuz?

Eski donanımların eski fiyatlarını hatırlamıyorum, hatta bilmiyorum. Ama az çok sistemin performansını internette gördüğüm kadarıyla tahmin edebiliyorum. Bence en fazla 2000 TL verilir gibi geliyor ama emin değilim.:)

Anladım teşekkür ederim. 2. el sistem alırken dikkat etmem gereken konular nelerdir mesela bu adam madencilik yapmış olsa anlama şansım var mı?

O konu hakkında pek bilgim yok ama bence almadan önce alacağın kişiyle anlaş bilgisayarı 1-2 gün test et. Bu sürede Memtest86 ile ram testini HD Tune ile de HDD testini yap. Onun dışında aklıma pek bir şey gelmedi, bir de istersen stres testleri varmış daha önce hiç denemedim ama onları deneyebilirsin. Son olarak da sistem zorlayan bir oyun yükle mesela GTA 5 gibi öyle test et internetteki performanslarla karşılaştır. Eğer bunları yaparken herhangi bir mavi ekran hatası ve benzeri alırsan direk uzak dur derim zaten o sistemden.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı