i5 4460 ve GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

olcay.yay1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, kendime bir Nvidia-İntel sistemi topladım. Önceki konumda FX 8350 ve R9 280x li sistem toplamıştım ama arkadaşların yardımı ile Nvidia intel ile toplamaya karar verdim ve şimdiki sistemimi sizlere sunuyorum. Herhangi bir sıkıntı var mıdır? Bana göre güzel oldu

Monitör hariç 3140 Türk lirası fiyatı.
Arkadaşlar şimdiden cevap veren vermeyen herkese çok teşekkürler

Soru 1 : Aldığı parayı haketcek bir sistem mi?
Soru 2 : Güç kaynağı yeterli mi ?
Soru 3 : Kaç sene beni highda götürür?

Göremeyenler için sistemi yazayım arkadaşlar:
Msı gtx970 ekran kartı
intel i5 4460 işlemci
corsair vs serisi 650w 80+ psu
MSI H81m p33 anakart
gskıll 2x4 gb 1600 mhz ram
1tb Harddisk
zalman z3 kasa

Son düzenleyen: Moderatör:
1- Bence hakediyor.
2- Yeterlidir.
3- 3 4 sene götürür diye düşünüyorum.

Sistem çok hoş fakat o anakart yerine H97 Gaming 3 öneririm. O anakartta iş görür ama Gaming 3 gerek ekran kartının renklerine uyumlu oluşu gerek daha yeni, şık ve özellikleriyle çok daha iyi. Ayrıca Zalman Z3 ve ona dahil Zalman LX-600 PSU'yu almanızı öneririm.

80 plus daha iyi olmaz mi ya birde bu anakart ucuz diye tavsiye ettim

Skylake teknolojisi geldi bence H81 kalabilir, Corsair Builder serisini pek tavsiye etmem 80+önemlidir fakat verimlilikleri genellikle aynı. Sistem güç kaynağı yeterli fakat ileride bir revizyon durumda yetecek mi sorunu kafanıza takılıyorsa 600W alabilirsiniz. 3-5 yıl arasında götürecektir sizi. DX12 desteği de geliyor daha da iyi bir performans elde edilir şayet 2011 yılında topladığım sistemim günümüze kadar geldi, ekran kartı sorun ediyor sadece. İleride sizin de ekran kartı değil de belki işlemci olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…