15 20 gün içerisinde bu PC'yi almayı düşünüyorum. GTA 5 ve FIFA 16 tarzı oyunları oynamayı düşünüyorum. Sizce 3/4 yıl beni idare eder mi ve yüksek ayarlarda kaç FPS alırım? Bu oyunlarda max 2000 2100 TL bütçem var, başka sistem de önerebilirsiniz.
Beni etiketlediğiniz için teşekkür ederim. Sistem güzel. 750 Ti iki yıl daha oyunları yüksek ayarlarda oynatır en az 40 FPS ile. Ondan sonra yavaş yavaş Medium-Low karışımına düşer ama 3-4 yıl çok rahat götürür. Kasa ve güç kaynağını değiştirin. Şunları alın.
Beni etiketlediğiniz için teşekkür ederim. Sistem güzel. 750 Ti iki yıl daha oyunları yüksek ayarlarda oynatır en az 40 FPS ile. Ondan sonra yavaş yavaş Medium-Low karışımına düşer ama 3-4 yıl çok rahat götürür. Kasa ve güç kaynağını değiştirin. Şunları alın.
Kasa ve güç kaynagını degiştirmemi söylemişsiniz ama sizin önerdikleriniz çok pahalı, benim bütçemi aşıyor. Benim seçtigim güç kaynagında ne tür sorunlar olur? Neden degişmeliyim?
kasa ve güç kaynagını degiştirmemi söylemişsiniz ama sizin önerdikleriniz çok pahalı benim bütçemi aşıyor benim seçtigim güç kaynagında ne tür sorunlar olur neden degişmeliyim