İ5 4460 ve GTX750Ti Tabanlı Sisteme Öneriler

AlleyOop

Hectopat
Daha fazla  
Dizüstümün sıcaklarda neredeyse çalışmaz hale gelmesinden dolayı masaüstü sistem topladım. Genellikle sisteme çok yük bindirmeyen oyunlar oynadığımdan ekran kartına yüklenmedim çok fazla. Sizce nasıl olmuş neler değişse daha iyi olur ? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    27 KB · Görüntüleme: 545
Klavyeyi buradan alabilirsiniz: Logitech G103 Oyuncu Klavye (920-005205) Fiyatı
Monitörü de bu ürünle değiştirirseniz daha iyi olur DVI girişi de mevcut çünkü hem de daha uygun fiyata: Dell E2214H 21.5" 5ms (Analog+DVI) Full HD Led Monitör Fiyatı bunlardan artan para ile tek slot 8 değilde 2x4 yaparsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Kingston V300 sorunlu bir ssd serisi Samsung 850 Evo almanız daha iyi olur yada HyperX. Geri kalan parçalar iyi. İleriye dönük bir sistem olmuş.

Klavyeyi buradan alabilirsiniz: Logitech G103 Oyuncu Klavye (920-005205) Fiyatı
Monitörü de bu ürünle değiştirirseniz daha iyi olur DVI girişi de mevcut çünkü hem de daha uygun fiyata: Dell E2214H 21.5" 5ms (Analog+DVI) Full HD Led Monitör Fiyatı bunlardan artan para ile tek slot 8 değilde 2x4 yaparsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Kingston V300 sorunlu bir ssd serisi Samsung 850 Evo almanız daha iyi olur yada HyperX. Geri kalan parçalar iyi. İleriye dönük bir sistem olmuş.

Öncelikle cevapladığın için teşekkür ederim. Parçaları zaten çeşitli sitelerden alacağım tek bir alıntıda göstereyim diye hepsini vatandan topladım. Monitörler hakkında pek bilgim olmadığından en çok satılanı koymuştum sizinkiyle değiştireceğim. Rami 8 bilerek yaptım yakın zamanda 16 ya yükselteceğimden dolayı. Ssd hakkında iyi yorumlar yok biliyorum ama fiyat performans olarakta çok güzel duruyor bilmiyorum o konu ne olacak.

Öncelikle cevapladığın için teşekkür ederim. Parçaları zaten çeşitli sitelerden alacağım tek bir alıntıda göstereyim diye hepsini vatandan topladım. Monitörler hakkında pek bilgim olmadığından en çok satılanı koymuştum sizinkiyle değiştireceğim. Rami 8 bilerek yaptım yakın zamanda 16 ya yükselteceğimden dolayı. Ssd hakkında iyi yorumlar yok biliyorum ama fiyat performans olarakta çok güzel duruyor bilmiyorum o konu ne olacak.
SSD olarak bu ürünü tercih edebilirsiniz hocam: Sinerji Bilgisayar - Sistem Tavsiyeleri - PC Toplama - OEM - Ekran Kartı

Yada bu ürünü: Sinerji Bilgisayar - Sistem Tavsiyeleri - PC Toplama - OEM - Ekran Kartı

İncelemesi de burada mevcut:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

SSD olarak bu ürünü tercih edebilirsiniz hocam: Sinerji Bilgisayar - Sistem Tavsiyeleri - PC Toplama - OEM - Ekran Kartı

Yada bu ürünü: Sinerji Bilgisayar - Sistem Tavsiyeleri - PC Toplama - OEM - Ekran Kartı

İncelemesi de burada mevcut:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En iyisi SSD'yi 120GB'a düşürüp 1 TB sabit disk eklemek olacak galiba.

Şöyle bir şeyde yapabilirsiniz, SSD'yi sonradan almak ve de anakartı biraz düşürerek ekran kartını yükseltebilirsiniz, asıl performans ekran kartından geçer dolasıyla bu şekilde düşünerek tercih yapmanızı tavsiye ederim.

Flood yapmak gibi olacak ama yeni gördüm mesajınızı yazayım. Oynadığım oyunlar Heartstone Cs:Go filan o yüzden çok fazla güce gereksinimim yok. 750Ti bile fazla aslında ama diğer oyunlara merak sararsam diye bunu seçtim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı