i5 4460 ve GTX970 Tabanlı Sistem Toplama

Cem bozkurt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir sistem toplayacağım, kendim toplamaya çalıştım fakat son kararı deneyimli arkadaşlara sorup da vermek istedim. Yardım ederseniz sevinirim. Parçalar 3150 TL tuttu. Kasa nerede diye sormayın, kasam var. :)

o9PR39.jpg

Hocam güç kaynağını zalman zm 600-lx alabilirsiniz ekran kartını da Asus Strix almanızı tavsiye ederim. Bu şekilde artan para ile rami tek modül değilde şu ürün olarak almanızı tavsiye ederim: Corsair 2x4 8GB 1600Mhz DDR3 CL9 CMZ8GX3M2A1600C9
Teşekkür ederim dediğiniz gibi değişiklikler yaptım. Peki bu sisteme herhangi bir takviye yapmam gerekir mi? Soğutucu gibi ve birde benim kasam eski bir kasa FEEL marka büyük bir kasa PSU yandı , yeni bir kasa almamı önerirmisiniz , önerirseniz hangi marka almalıyım.Ve son bir sorum olacak Bu Sistemin maliyeti 3100-3300 arası Sizce daha iyi bir sistem olabilir mi yoksa gayet iyi bir sistem oluşturabildik mi :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı