i5 4460 ve GTX980 tabanlı Mini-ITX sisteme anakart, kasa ve PSU önerisi

Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Mini itx bir oyun, multimedya sistemi toplamak istiyorum aklımda kesinleşen parçalar ;
-MSI GTX980 GAMING GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
-Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar
- Corsair 8Gb (2X4Gb) Vengeance Lowprofile Ddr3 1600Mhz Cl9 Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar
-Kingston 240Gb V300 Serisi Sata 3.0 Cache Ssd (Okuma Hizi 450Mb / Yazma Hizi 450Mb) - Vatan Bilgisayar
-Kasada yer olursa SEIDON 120V PLUS SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ - Vatan Bilgisayar
Kasa konusunda bir türlü karar veremiyorum. GTX 970'in sığacağı, içeride yeterli havalanma boşluğu kalan, şık tasarımlı, toz filtresi olan Mini ITX kasa önerilerinizi bekliyorum. Zor durumda kalırsam Amazon vb sitelerden sipariş verebilirim.
Tabi bu kasaya full modüler 550-650 Watt bir PSU lazım tahminimce. Bu konuda da yardımlara açığım.
İşin en zor kısmı ise anakart. Msi H97i Ac maalesef Türkiye'de yok, 3 hafta önce Msi Türkiye'ye email attım gelecek mi diye sağ olsunlar cevap bile vermediler. Z97i gaming ac var onun fiyatıda 520 tl üstü
Amazon.com: MSI Mini ITX DDR3 2600 LGA 1150 Motherboards H97I AC: Computers & Accessories Amazon saçma bir şekilde Türkiye'ye anakart göndermiyor. Ne güzel 340 liraya halledebilirdim.
Sonuç olarak anakart, kasa ve PSU önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı